Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΣΤΗ 4-ΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΟΙ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ,  ΚΑΒΑΛΑ 2/3-6-18
ΣΤΗ 4-ΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΟΙ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Στο μικρό τελικό αγωνίσθηκαν οι Γιαννιώτες βετεράνοι-ανεξάρτητοι και αντιμετώπισαν τους Αίγαγρους Χανίων, όπου ηττήθηκαν  με 4-1  και έτσι «στερήθηκαν»  την 3η θέση.  Σε ένα θαυμάσιο παιγνίδι οι Χανιώτες αποδείχθηκαν καλύτεροι και άξια κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο. Η 4η  Πανελλήνια θέση για τους Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων είναι ιδιαίτερα τιμητική και δείχνει το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα.

Για να φτάσουν στο μικρό τελικό αντιμετώπισαν στον όμιλο τους την ομάδα του  ‘Άκτωρα’’(Αθήνα) και τους ‘’Άδάμαστους’’ Κομοτηνής. Από  την Αθηναϊκή  ομάδα ηττήθηκαν με 4-0 (σημειωτέον με την ομάδα της Αθήνας αγωνίσθηκαν οι 2 προπονητές της Εθνικής ομάδας Κώστας Βατσακλής και Κων/νος Κωστόπουλος) . Την  ομάδα της Κομοτηνής νίκησαν οι Γιαννιώτες με 4-2 ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση  και πέρασαν στο μικρό τελικό. Στους 2 αγώνες του ομίλου,  αλλά και στο μικρό τελικό έπαιξαν οι Θεολόγος Καπετανίδης, Βασίλης Σιχλιμίρης, Γρηγόρης Φιλίππου και Κώστας Χρήστου. Θα πρέπει όμως να αναφερθούν και οι Παντελής  Χαρακλιάς, Κώστας Βαβάτσικος οι οποίοι βοήθησαν  την ομάδα στη  συνολική φετινή  της πορεία ,αλλά δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στους αγώνες της τελικής φάσης. 
 Στο μεγάλο τελικό των κυπελλούχων ομάδων βρέθηκαν  οι  πρώτες ομάδες των 2 ομίλων  ο Άκτωρας   και οι Pong Viveurs ( Θεσ/νίκη) . Νικητές αναδείχθηκαν οι Θεσσαλονικείς με  4-2. Οι ομάδες που έμειναν έξω από τους 2 τελικούς και κατέλαβαν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα  ήταν  της Αλεξ/πολης και της Κομοτηνής.
Στα ατομικά αγωνίσματα  :
Ο Θεολόγος Καπετανίδης μπήκε 8-άδα στη κατηγορία Βετεράνοι 50-59 ετών με 22 συμμετοχές, αποκλείσθηκε για  την 4-άδα από τον Στάθη Χρυσίδη (Αθήνα) με  3-1, ο οποίος έφτασε στο τελικό και πήρε  το χρυσό μετάλλιο.
Ο Κώστας Χρήστου  κατηγορία Ανεξάρτητοι 40-49 ετών με 1 νίκη , 2 οριακές ήττες  στο όμιλο έμεινε 3ος  και αποκλείσθηκε από τη συνέχεια των  νοκ-άουτ. 
Ο Βασίλης Σιχλιμίρης  στη κατηγορία  Ανεξάρτητοι 50-59 ετών αρχικά πέρασε από τον όμιλο του ως 2ος , αλλά στο 1ο νοκ-άουτ αποκλείσθηκε.
Ο Γρηγόρης Φιλίππου  στη κατηγορία Βετεράνοι 40-49 ετών με 3 ήττες στο όμιλο του  δεν προχώρησε.
Ο Χρήστος Καρατζένης  από την ομάδα  Φ.Ε.Α.Βωβούσας  στη κατηγορία Ανεξάρτητοι  60-64 ετών  με 1 νίκη και 2 οριακές ήττες  στον όμιλο του δεν κατάφερε να περάσει στους νοκ-άουτ αγώνες.
Η Εύα Βαρελά  στη κατηγορία ανεξάρτητες γυναίκες σε όμιλο των 3 αθλητριών αν και αγωνίσθηκε πολύ καλά έκανε 2  ήττες, έτσι  παρέμεινε 3η και δεν συνέχισε.
Με 195 τελικά  συμμετοχές το 9ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξάρτητων καταγράφηκε ως το καλύτερο μέχρι σήμερα, τόσο για τον αριθμό συμμετοχών, για την πολύ καλή διοργάνωση  και γιατί οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες  ήταν σχεδόν από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Συγχαρητήρια  στο κ. Κώστα Πετρίδη τον Πρόεδρο της Τοπικής επιτροπής και τους συνεργάτες του στη Καβάλα, που διοργάνωσαν  αυτούς τους αγώνες και έδωσαν τεράστια προβολή στη επιτραπέζια αντισφαίριση. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου