Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Οι Εθνικές μας ομάδες  Εφήβων Νεανίδων , Παίδων και  Κορασίδων  ξεκινήσανε τους αγώνες  τη Κυριακή στη Ρουμανία  για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Σπουδαίοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν, αφού οι καλύτεροι αθλητές -τριες από όλη την Ευρώπη θα είναι εκεί, σε μια μεγάλη  γιορτή του αθλήματος μας  και θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για την νίκη, στο ομαδικό, διπλό και ατομικό αγώνισμα 
Η Ελληνική τηλεόραση θα πρέπει να δώσει το παρών με τηλεοπτική κάλυψη των Πανευρωπαϊκών  αγώνων , έτσι ώστε να δουν το υπέροχο θέαμα, όσο περισσότεροι θεατές στην Ελλάδα.   
Οι προσδοκίες μας είναι καλές σε συνάρτηση με  την  αγωνιστική κατάσταση των αθλητών-τριών μας,  που είναι σε υψηλό  επίπεδο και τη   ψυχολογία τους  που βρίσκεται  επίσης σε εξαιρετικό σημείο.
Ευχόμαστε ότι καλύτερο στους αθλητές -τριες μας.
 Υ.Γ Τη φωτογραφία έστειλε  φίλος  της ιστοσελίδας μας και φαίνεται πίνακας ζωγραφικής με το αθλητή να τερματίζει ,χωρίς να σημειώνεται θέση τερματισμού .Θέλει να δείξει ο,τι αυτό που μετράει είναι το πάθος του αθλητή μέχρι τη λήξη του αγώνα. Τις επόμενες ημέρες  θα γίνει αφιέρωμα στη συγκεκριμένη έκθεση αθλητικής ζωγραφικής ενός διαπρεπή Έλληνα ζωγράφου, που ζει ανάμεσα στην Ελλάδα  και Γαλλία. Το “ remis au pas “ σημαίνει  «δεν παραδίνομαι».-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου