Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου ξεκίνησε και το πρωτάθλημα του Α΄τοπικού Ανδρών Βορ. Ελλάδος


ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Α’ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ, 2 ΝΙΚΕΣ Ο Α.Σ.Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. 4-1  ΤΟΝ Σ.Ε.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ 4-2 ΤΟΝ Α.Ο ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΡΜΑΙΟ. 
Τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου ξεκίνησε και το πρωτάθλημα του Α΄τοπικού Ανδρών Βορ. Ελλάδος με τη 1η αγωνιστική να διεξάγεται στη Θεσ/νίκη , όπως βέβαια και όλες οι υπόλοιπες, που θα γίνουν στην ίδια πόλη,  εκτός μιας στη Κοζάνη.
Δέκα ομάδες (10),από τη μια άκρη της Βορ.Ελλάδος στην άλλη θα αγωνισθούν με στόχο την άνοδο στην Β΄Εθνική.  Προβλέπεται δυνατό πρωτάθλημα με συναρπαστικούς αγώνες.
Στο 1ο αγώνα με τον Σ.Ε.Α.Κοζάνης, η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκε με τους Γιάννη Κουντούρη , Αλεσσάντρο Φέλτσερ και  Χρήστο Ντασταμάνη. Μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα και με μικρό ηλικιακό μέσο όρο έφτασε εύκολα στη νίκη με 2 νίκες του Αλεσσάντρο, και με 1 νίκη από τον Χρήστο και τον Γιάννη. 1 ήττα ο Χρήστος.
Στο 2ο αγώνα με τον Α.Ο.Θέρμης Θερμαίος, ο  Α.Σ  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων αγωνίσθηκε με τους Ανδρέα Παπαγεωργίου,  Χρήστο Ντασταμάνη και Αλεσσάντρο Φέλτσερ. Επίσης εύκολα ήρθε η νίκη με 2 νίκες του Αλεσσάντρο και από 1 νίκη ο Ανδρέας  και ο Χρήστος. Από 1 ήττα ο Χρήστος και ο Ανδρέας.
Στην αποστολή συμμετείχαν και οι αθλητές Αθανάσιος Θωμά , Άγγελος Μιχαηλίδης. Την ομάδα συνόδευσε ο προπονητής κ. Georgi Daskalov,  ο οποίος και καθοδήγησε στη διάρκεια των αγώνων τους αθλητές.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου