Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΚΟΖΑΝΗ 15-12-2018 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚAI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ 15-12-2018 . 2 ΝΙΚΕΣ , 1 ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Πολύ καλές εμφανίσεις των βετεράνων-ανεξάρτητων  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων στα 3 παιγνίδια,  που έδωσαν στη Κοζάνη το Σάββατο 15-12-2018.

Οι παίκτες των Ιωαννίνων «κοιτάζουν πλέον στα μάτια» κάθε αντίπαλη ομάδα. 2 νίκες , 1 ήττα  ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής στην οποία  αγωνίσθηκαν  5 ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ στα 3 παιγνίδια , δείχνοντας τη δυναμική του ρόστερ,  που διαθέτει η ομάδα.
Οι 2 νίκες έγιναν με τις  ομάδες της Κοζάνης, τους Απροπόνητους (5-3) και τους Αεράτους (5-2), και η ήττα ήρθε από τις Σάρισες Φλώρινας με (1-5).  Πλασματικό περίπου το σκορ με τις Σάρισες, αφού φτάνοντας να έχει διαμορφωθεί στο 3-1 το αποτέλεσμα , στο 5ο   παιγνίδι ο Καπετανίδης ηττήθηκε από τον Δημητρακόπουλο με 2-3 και  ο Χαρακλιάς επίσης  ηττήθηκε με 2-3 από τον Σκλιά . Οριακά λοιπόν  και τα δύο αποτελέσματα, που διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.
Στους 3 αγώνες έπαιξαν οι Κώστας Χρήστου, Δημήτρης Κλάδος, Νικόλαος Βραζιτούλης , Παντελής Χαρακλιάς και θεολόγος Καπετανίδης.
Νηστίσιμα εδέσματα λόγω των Χριστουγέννων περίμεναν τις φιλοξενούμενες ομάδες  και σε συνδυασμό με τα χαμόγελα υποδοχής και την ευχάριστη διάθεση από τους 2 οικοδεσπότες δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο οικογενειακό κλίμα.
Σημαντικό και τονίζεται πάντα , γιατί στον αθλητισμό σημασία έχει ο αγώνας , όχι η νίκη, ανεξάρτητα αν την ώρα του αγώνα ο κάθε παίκτης προσπαθεί να κερδίσει τον αντίπαλο του. Μετά τον αγώνα ο ηττημένος συγχαίρει τον νικητή και το αντίθετο και ο ηττημένος απλά ελπίζει για μια ρεβάνς στο επόμενο παιγνίδι.
ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ   ΜΕ ΥΓΕΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου