Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ -ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 11-5-2019.

 ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.

Ωραίους αγώνες έδωσαν, αλλά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ήταν  οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 11-5-2019 στη προκριματική φάση.  
Στους Παμπαίδες  πρόκριση για τη τελική φάση του Ιουνίου στη Καβάλα στο ατομικό αγώνισμα κατέκτησε ο Γεώργιος Κοσμάς με την είσοδο του στη 4-άδα από τους 75 συμμετέχοντες αθλητές .
Ο Φίλιππος Μανούσης στο τελευταίο καθοριστικό νοκ-άουτ έχασε τη πρόκριση.

Επίσης δεν πήρανε πρόκριση ο Σπύρος Χρήστου, αφού στο όμιλο του με 2 νίκες και 1 ήττα κατέλαβε τη 2η θέση και δεν προχώρησε στη φάση των νοκ-άουτ
και ο Σπύρος Κατσούρας , ο οποίος ήταν σε όμιλο των τριών , δεν παρουσιάστηκε ο ένας αθλητής , έτσι  έδωσε ένα αγώνα με το Νο1 των αγώνων, ηττήθηκε και δεν προχώρησε στην επόμενη φάση.
Οι Γιαννιώτες εξασφάλισαν για τη τελική φάση  και τη συμμετοχή τους στο διπλό αγώνισμα με τη πρόκριση του Γιώργου και με πολλές πιθανότητες να συμμετάσχουν στο ομαδικό αγώνισμα.
Τα κορίτσια Ελένη Τσιώλα και Βασιλική Γκογκάκη για πρώτη φορά συμμετείχαν σε επίσημους αγώνες και τα πήγανε περίφημα .
Αυτοί οι αγώνες ήταν τα «πρώτα αγωνιστικά βήματα τους» . Η Ελένη σε όμιλο των τεσσάρων (4)  πέτυχε 1 νίκη, 2 ήττες. Η Βασιλική σε όμιλο των τριών (3)  πέτυχε 2 ήττες και δεν πήρανε τη πρόκριση για τη τελική φάση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου