Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΥΚΗΣ 28/29-9-19. ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο Γιώργος ΚΟΣΜΑΣ


ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΥΚΗΣ 28/29-9-19 ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ. ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο  Γιώργος  ΚΟΣΜΑΣ  ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ.
Επίσης τη 7η θέση κατέλαβε στην ίδια κατηγορία ο Φίλιππος-Κων/νος  ΜΑΝΟΥΣΗΣ χάνοντας οριακά την είσοδο του στα μετάλλια  και τη 41η θέση στη κατηγορία Παίδων ο Χρήστος ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ πετυχαίνοντας 4 νίκες , 4 ήττες . Φυσικά υπέροχος και ο προπονητής μας κ. Georgi Daskalov . Συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητή.
Εκτός του θεάματος των αγώνων και την αγωνία, που προσφέρουν υπάρχουν και κάποια περιστατικά ,που περνούν πολλές φορές απαρατήρητα και χωρίς  να τους δώσουμε τη δέουσα σημασία και προβολή, αλλά τελικά έχουν μεγάλη αξία για τη διαμόρφωση χαρακτήρων μικρών και μεγάλων. Μετά το τέλος του τελικού  των παμπαίδων, όπου αναδείχθηκε ο Γιώργος νικητής με 3-2 , ο Πέτρος Λιώτσης ο αθλητής της Χίου που κατέλαβε τη 2η θέση , μαζί με τον πατέρα του βρήκανε το Γιώργο με το δικό του πατέρα και ζήτησαν συγνώμη, επειδή δεν θα βρίσκονταν την ώρα της απονομής  στο στάδιο , γιατί έπρεπε να προλάβουν το πλοίο για τη Χίο, για να μην παρεξηγηθεί η απουσία τους ως έλλειψη σεβασμού στους συναθλητές του. Το περιστατικό αυτό δείχνει τη ποιότητα της προσωπικότητας του Πέτρου και του πατέρα του και αξίζει να το αναφέρουμε , γιατί στην ουσία αυτό είναι όλος ο αθλητισμός.
Σε μια επιτυχημένη διοργάνωση  203 αθλητές-τριες ξεκίνησαν το «μαραθώνιο» , που τους δίνει το κίνητρο για περισσότερη και καλύτερη προπόνηση, ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Τα open είναι ένας θεσμός ,που βοηθάνε  τους αθλητές και τις αθλήτριες  στη αγωνιστική πρόοδο τους.
Επίσης πάντοτε θα πρέπει να μην ξεχνάμε να δίνουμε συγχαρητήρια και να λέμε ευχαριστώ στους ανθρώπους, που φροντίζουν να είναι όλα τακτοποιημένα σε κάθε τουρνουά ανεξάρτητα από τα λάθη , που τυχόν θα συμβούν , αφού ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ είναι αυτοί που δεν κάνουν τίποτε και φυσικά είναι αυτοί που συνήθως είναι με «το καλό λόγο στο στόμα».

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου