Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ


Σχετικά με το πρωτάθλημα των βετεράνω-ανεξάρτητων  της  περιοχής  μας (Δυτ. Μακεδονία-Ήπειρος και Ιόνια Νησιά) είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι  οι «Κροκόδειλοι» Φλώρινας δεν δήλωσαν συμμετοχή  για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από τη στιγμή, που ανακοινώθηκε η μη συμμετοχή  στο πρωτάθλημα,  της ομάδας  της Φλώρινας, άρχισε  ένα «σκληρό»  μεταγραφικό «παζάρι». Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν δύο μεταγραφές  και έφερε  δύο πρώην συμπαίκτες της Φλώρινας να είναι αντίπαλοι στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων θα έχει φέτος στο ρόστερ της  τον Αλέξανδρο Σκλιά , ένα αθλητή, που κάνει αισθητή τη παρουσία του σε όλους τους αγώνες όπου συμμετάσχει. Αγωνίζεται με πάθος  και χαρακτηρίζεται για το νεανικό του ταπεραμέντο , είναι ένας αθλητής, που θα βοηθήσει τους Γιαννιώτες  στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής  χρονιάς, για να πετύχουν περισσότερα πράγματα από  ότι  στο παρελθόν.
Ο άλλος αθλητής  της Φλώρινας, ο Νίκος Δούης  θα αγωνίζεται με την ομάδα  Φ.Ε.Α.Κέρκυρας , ο οποίος θα ενισχύσει επίσης σημαντικά τους Κερκυραίους. Επομένως προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένος ο συναγωνισμός σε ένα πρωτάθλημα , που χαρίζει πάντα όλα αυτά τα χρόνια όμορφες στιγμές.
Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά , έτσι ώστε να ξεκινήσουν – πρώτα ο Θεός - οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις , για να χαρούμε την επικοινωνία μεταξύ μας και τους αγώνες.  Καλή χρονιά με υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου