Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2021  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

 Σήμερα Θεοφάνεια Αγιάζονται τα ύδατα και η φύση όλη.  Λαμβάνει αρχή το μυστήριο της σωτηρίας μας και το Μυστήριο του Βαπτίσματος μας. Ανακαινίζεται η ζωή!!!!

 Ξ  Ε  Κ  Ι  Ν  Α  Μ  Ε   !!!  2021 !!!  

Η νέα χρονιά ανατέλλει με καινούργια καρδιά.  Κάθε αρχή έχει τη χάρη και την ομορφιά της, γεμάτη υποσχέσεις και ελπίδες, παρά τις δυσκολίες,  που ορθώνονται  κάθε φορά στο δρόμο μας . Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας επιθυμούμε τη πρόοδό μας στο σχολείο, στην οικογένεια , στην προσωπική ζωή , στις διάφορες δραστηριότητες, αλλά εμείς του αθλητισμού θέλουμε και την άνοδό μας στο αγώνισμα του ο καθένας. Για φέτος , το 2021 , που είναι ιδιαίτερα συμβολικό , θα πρέπει – και ευχόμαστε ολόψυχα  για όλους και όλες , μικρούς και μεγάλους - να είναι ένας σταθμός στην ανοδική μας πορεία , στα γράμματα , στον αθλητισμό, στην αρετή, στην παιδεία μας γενικότερα.

‘Όμως η αρχή είναι καλή , αν έχει και καλό τέλος και όλη αυτή η πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος, για να  είναι ανοδική,  εξαρτάται από μας τους ίδιους, ανάλογα με τη προσπάθεια, που θα επιδείξουμε, την υπομονή και την επιμονή στους στόχους μας.  

365 σκαλοπάτια έχει ο χρόνος, κάθε μέρα λοιπόν, ας υποσχεθούμε στο εαυτό μας, να πραγματοποιούμε ένα βήμα προς τη κορυφή , για να έχουμε καλή συνέχεια μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Σύμμαχός μας  και αυτόν τον χρόνο,  εφόσον το επιθυμούμε θα είναι, Εκείνος, που «εποίησε» και κυβερνάει το χρόνο. Ποιος είναι; «και εκλήθη το όνομα Αυτού Ιησούς»

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!

Υ.Γ Οι φωτογραφίες – από φίλο του αθλήματος ,ερασιτέχνη φωτογράφο - είναι από την πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα με τις μοναδικές ομορφιές της  και από τη Αγία Παρασκευή –Κόνιτσας , ένα πανέμορφο χωριό του Νομού μας -  από άλλο φίλο του πιγκ-πογκ .

.- Επίσης  μια φωτογραφία  είναι από την ημέρα των Θεοφανείων του προηγουμένου έτους.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου