Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΧΑΜΗΛΩΣΑΝ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΑΝ.

             Το πιγκ πογκ υπαίθριου  χώρου ήρθε πάλι στο προσκήνιο. Οι λάτρεις του αθλήματος παίζουν σε τραπέζια εξωτερικού χώρου, όπως προβλέπεται,  εκμεταλλευόμενοι τις καλές καιρικές συνθήκες. Ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους , έτσι θα γίνουμε πιο δυνατοί.

Το Σαββατοκύριακο, που πέρασε στα δύο σημεία της πόλης μας , όπου υπάρχουν τα τραπέζια εξωτερικού χώρου συναντήθηκαν κάποιοι ενήλικοι ερασιτέχνες φίλοι του πιγκ-πογκ  και πραγματοποίησαν προπονήσεις . Συνθήκες διαφορετικές, κρύο, ήλιος που λίγο πολύ ενοχλούσε, λίγο αεράκι, όμως δεν πτόησε τους «φανατικούς» , που έδειξαν το πάθος τους και την αγάπη για το άθλημα.

Το Σάββατο 6/2 έναντι του Πολυκλαδικού Λυκείου , όπου υπάρχουν δύο τραπέζια έγινε η 1η προπονητική συνάντηση και η 2η τη Κυριακή 7/2 στο πάρκο των Αγίων Κωνσταντίου και Ελένης στο γηροκομείο, όπου υπάρχει ένα τραπέζι.

Σπουδαία αποδείχθηκε η τοποθέτηση των εξωτερικών τραπεζιών στα πάρκα, γιατί έκανε πιο προσιτή και γνωστή την επιτραπέζια αντισφαίριση στο κόσμο και όσοι τελικά αποφασίζουν να τα χρησιμοποιήσουν ανακαλύπτουν την διαφορετική γοητεία του υπαίθριου πιγκ-πογκ.

Τις φωτογραφίες έστειλε η παρέα των ενηλίκων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου