Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

    Το Σάββατο 14 Μαϊου  από την 09.00 έως 13.00 ,στο κλειστό του 10ου  Γυμνασίου  Ιωαννίνων βρέθηκαν πάνω από πενήντα (50)  μαθητές –τριες  των Γυμνασίων της πόλης μας και αγωνίσθηκαν στο Γυμνασιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.  Ήταν το 8ο πρωτάθλημα Γυμνασίων, που διοργάνωσε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Καμπέρης Κώστας, με τη συνδρομή του τοπικού αθλητικού συλλόγου  ‘’Φίλοι Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωαννίνων ‘’. Στα πέντε (5) τραπέζια του πινγκ-πονγκ δόθηκαν δυνατές μάχες και το όμορφο κλίμα ήταν διάχυτο σε όλους. 

Τις πρώτες θέσεις και τα χρυσά μετάλλια στα ΚΟΡΙΤΣΙΑ χωρίς δελτίο και με δελτίο κατέκτησαν  αντίστοιχα η ΚΡΕΚΗ  Παναγιώτα (11ο Γυμνάσιο) και η ΓΚΟΓΚΑΚΗ Βασιλική (1ο Ανατολής). Την 2η θέση και τα ασημένια μετάλλια η ΣΙΝΤΟΡΗ Παναγιώτα (10ο Γυμνάσιο) και η ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ Γεωργία ( 1ο Ανατολής). Την 3η θέση και αργυρά μετάλλια η ΝΤΟΒΑΝΗ  Σοφία (11ο Γυμνάσιο) και η ΤΣΑΡΗ Αλεξία (10ο Γυμνάσιο).

        Στα ΑΓΟΡΙΑ τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στη κατηγορίες χωρίς δελτίο και με δελτίο αντίστοιχα ο ΓΚΟΝΤΑΣ Πέτρος ( Γυμνάσιο Λογγάδων) και ΜΑΝΟΥΣΗΣ Φίλιππος (10ο Γυμνάσιο). Την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο ο  ΑΓΓΕΛΗΣ Ηλίας (10ο Γυμνάσιο) και την 3η θέση αργυρό μετάλλιο ο ΣΙΝΤΟΡΗΣ Κωνσταντίνος (10ο Γυμνάσιο) και ΤΡΑΣΙΑΣ Παύλος ( Γυμνάσιο Περάματος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου