Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΑ

            Στο Διεθνές προπονητικό κέντρο του Χάβιροφ της Τσεχίας θα βρίσκεται το χρονικό διάστημα 09-15 Οκτωβρίου ο Γιαννιώτης Γιώργος Κοσμάς εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό camp για τους καλύτερους ( Νο1 του R/L στους παίδες) στην ηλικιακή κατηγορία της χώρας τους.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του πινγκ- πονγκ (E.T.T.U), διοργανώνει αυτό το προπονητικό camp για τις νεαρές ηλικιακές κατηγορίες με στόχο τη συνεχή πρόοδο του αθλήματος, μέσα από τη κοινή προπόνηση των αθλητών –τριών , την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών ανάμεσα στους προπονητές.

Για τον Γιαννιώτη αθλητή θα είναι μια ακόμη σημαντική εμπειρία και αποτελεί τιμητική διάκριση η συμμετοχή του σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό camp. Τους Έλληνες διεθνείς αθλητές θα συνοδεύσει ο κ. Κων/νος Κωστόπουλος, ο οποίος πριν από 2 χρόνια ήταν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των γυναικών.

            Τα δύο (2) τελευταία χρόνια ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής στις Μαλδίβες και από τέλη Αυγούστου συνεργάζεται με το τοπικό αθλητικό σύλλογο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου