Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ , ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΓΚΑΣ,

έφυγε για την αιώνια ζωή  την 25 Οκτωβρίου  2022. Ένας άνθρωπος, που λάτρευε το πινγκ –πονγκ, είχε όραμα για το άθλημα μας, για τη πόλη της Πρέβεζας. Λίγοι άνθρωποι έχουν το πάθος του Γιώργου .

Το 2015 ξεκίνησε , ώστε να κάνει πιο γνωστό το πινγκ-πονγκ στη πόλη του.  Μοιράστηκε τα οράματα του μαζί μας . Την 4-10 -2015 πραγματοποίησε το 1ο ανοικτό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων-ανεξάρτητων Πρέβεζας με επιτυχία .

Υπήρξαν πολλές συμμετοχές , παρών και ο πρόεδρος του ΠΟ.ΦΕ.ΠΑ κ Σταύρος Πλακαντωνάκης, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή στήριξε τον Γιώργο σ΄αυτή τη προσπάθεια του.

Άρχισαν προπονήσεις (για μικρούς και μεγάλους) σε σχολείο της πόλης, δημιούργησε ομάδα που αγωνίσθηκε και στην Ε.ΦΟ.ΕΠ.Α. Βέβαια και με την ομάδα των βετεράνων, ανεξάρτητων συμμετείχε η Πρέβεζα στο περιφερειακό πρωτάθλημα Ηπείρου-Ιονίων Νήσων-Δυτ. Μακεδονίας.

Αγωνίσθηκε και τα κατάφερε, γιατί είχε μεράκι και το σημαντικότερο δεν αποσκοπούσε σε προσωπικά οφέλη. Είχε στόχο το κοινό καλό , την προσφορά. Αφιέρωσε πολύ χρόνο , τον ευχαριστούμε, θα τον θυμόμαστε οι λάτρεις του πινγκ-πονγκ της περιφέρειας Ηπείρου και όχι μόνο.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Υ.Γ. οι φωτογραφίες είναι από το 1ο  τουρνουά Πρέβεζας την 4-10-2015. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου