Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ -ΠΟΝΓΚ

        Μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Κοσμά τα δύο χρυσά μετάλλια στο ατομικό και διπλό αγώνισμα στη πανελλήνια τελική φάση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους παίδες , που διεξήχθη στο Λουτράκι-Κορινθίας το 4-ήμερο από 20-23 Απριλίου.  Με σπουδαίες εμφανίσεις απέδειξε ότι είναι ο πρωταγωνιστής στην  ηλικιακή του κατηγορία και δίκαια κατακτά  θέση στην εθνική ομάδα των παίδων.

        Στο ατομικό αγώνισμα συμμετείχαν 46 αθλητές μετά από τη διαδικασία των προκριματικών φάσεων. Στο τελικό ο Γιαννιώτης αθλητής αντιμετώπισε τον Γιάννη Κούτρα του Ποσειδώνα Λουτρακίου τον οποίο κέρδισε 4-2  σ’ ένα παιγνίδι διαφήμιση.

        Στο  διπλό αγώνισμα συμμετείχαν 23 διπλά. Στο τελικό με συμπαίκτη τον Πέτρο Λιώτση από την Χίο αντιμετώπισαν τους  Αλεξούδη Κων/νο ( Ορεστιάδα) και Κούτρα Γιάννη ( Λουτράκι) , νίκησαν με 3-1 και κατέκτησαν  το χρυσό μετάλλιο.

Επίσης ο Γιώργος Κοσμάς στο ομαδικό αγώνισμα με την ομάδα του Ταύρου-Αθηνών όπου αγωνίζεται φέτος , με τους συμπαίκτες του πέτυχαν να φτάσουν στο τελικό , όπου ηττήθηκαν από την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-1 και κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο. Ακόμη συμμετείχε στο μικτό αγώνισμα με συμπαίκτρια την Μαύρα Κοντοπούλου, αλλά εκεί αν και 1ο φαβορί  των αγώνων , δεν κατάφεραν να μπουν στη 4-άδα. 

Σημαντική η συνεισφορά του κ. Κων/νου Κωστόπουλου -στην επιτυχημένη πορεία του Γιώργου Κοσμά, αλλά και στη θετική φετινή εξέλιξη του συλλόγου Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων-  προπονητή της  τοπικής ομάδας  με την μεγάλη προπονητική γνώση, που διαθέτει και την  εμπειρία επίσης από τη θητεία του  τα προηγούμενα χρόνια στην Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου