Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 6 ΚΑΙ 7/5/2023- ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ

        Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Δήμο Κοζάνης και φυσικά στο τοπικό σύλλογο επιτραπέζιας αντισφαίρισης  για την  όμορφη διοργάνωση των αγώνων, που πραγματοποιούν  εδώ και πολλά χρονιά. Αγώνες, που δίνουν  τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους  λάτρεις του πινγκ-πονγκ, όχι μόνο του Νομού Κοζάνης , αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μιας ακόμη ευκαιρίας να απολαύσουν τη χαρά των αγώνων.

            Από τα Γιάννινα συμμετείχαν φέτος επτά (7) αθλητές και τρεις (3) αθλήτριες στους μικρούς λάτρεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και  οι αγώνες διεξήχθησαν  το Σάββατο 6/5.

Τη Κυριακή 7/5 στους ενήλικες και  συγκεκριμένα στη κατηγορία (40  και άνω) , τα Γιάννινα είχαν μια (1) συμμετοχή.  

Αναλυτικά, ο Γιώργος Γκόντας στη κατηγορία Γυμνασίου-Λυκείου πήγε τελικό, αλλά ηττήθηκε από τον Καστοριανό αθλητή και έμεινε  στη 2η θέση, στο ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία ο Ορέστης Μαντζαβίνης κατέκτησε την 6η θέση . Επίσης ο Κοντοδήμος Χάρης,  ο αδελφός του Γιώργος , ο Αλέξανδρος Φραγκάκης και ο Κωνσταντίνος Κρέκης αγωνίσθηκαν  εξαιρετικά και πέτυχαν καλά πλασαρίσματα.

Η Παναγιώτα Κρέκη στη κατηγορία Γυμνασίου-Λυκείου κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στη κατηγορία του Δημοτικού,  στα αγόρια ο Μαλισιόβας Φίλιππος κατέλαβε την 6η θέση και στα κορίτσια η Στασινή Γκόντα την 5η θέση και η Αικατερίνη Μαλισιόβα  σε ένα συναρπαστικό μικρό τελικό ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 , πέτυχε τη νίκη με 3-2 και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Στους ενήλικες ( 40 και άνω ), ο Ανδρέας Τσίρος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια απουσίας επανέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους και όπως φαίνεται δριμύτερος.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες .






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου