Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

  Το Δ.Σ του συλλόγου Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων είχε μια πρωτότυπη ιδέα διεξαγωγής ενός τουρνουά σε τραπέζια εξωτερικού χώρου, στο οποίο θα συμμετείχαν οι μικροί αθλητές-τριες. Έτσι έγινε το σχετικό κάλεσμα , στο οποίο ανταποκρίθηκαν αρκετά παιδιά κι αν δεν συμπίπτανε κάποιες σχολικές εκδρομές η παρουσία τους θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Την Κυριακή 28 Μαϊου ώρα 11.00 στη περιοχή Τύρια, του Δήμου Δωδώνης (20’ από την πόλη των Ιωαννίνων),  σε ένα πολύ όμορφο πάρκο, δίπλα στο ποτάμι, όπου  η Δημοτική αρχή εδώ και αρκετό καιρό τοποθέτησε τρία (3) τραπέζια πινγκ-πονγκ εξωτερικού χώρου (τσιμεντένια) συγκεντρώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ, ο προπονητής του συλλόγου, αθλητές-τριες και  γονείς των παιδιών.

        Επίσης την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δωδώνης κ. Δημάκης Δημήτριος . Η ηλιόλουστη ημέρα, το κέφι, η καλή διάθεση προδιέθεταν ένα καλό τουρνουά , ένα καλό πρωϊνό. 

Μετά την συγκρότηση των ομίλων ξεκίνησαν οι αγώνες με πολύ ενδιαφέρον , καθόσον οι συνθήκες ήταν πρωτότυπες , λόγω του αέρα , του ήλιου και της τσιμεντένιας επιφάνειας των τραπεζιών. Οι μικροί λάτρεις του πινγκ-πονγκ απολάμβαναν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων το υπαίθριο παιγνίδι με τις ιδιαιτερότητες του.

        Ήταν πολύ διασκεδαστικό και απρόβλεπτο. Στους αγώνες συμμετείχαν πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες , συγκροτήθηκαν δύο μικτοί όμιλοι και στη συνέχεια  χιαστί αγώνες για την ανάδειξη των νικητών. 

Για την ιστορία : 1η Βασιλική Γκογκάκη, 2ος  Κωνσταντίνος Κρέκης, 3οι Χάρης Κοντοδήμος και Γιώργος Κοντοδήμος . Επίσης συμμετείχαν οι Παναγιώτης Γκανιάτσας, Παναγιώτα Κρέκη και Γιώργος Κοσμάς.

Εννοείται ότι μετά το τέλος του τουρνουά  η «αγωνιστική» συνέχεια πραγματοποιήθηκε  στην όμορη ταβέρνα με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Όμορφες στιγμές και δόθηκε από όλους η ευχή να επαναληφθεί αυτή η συνάντηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Δωδώνης για την καθαριότητα του χώρου.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου