Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2023-24 Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- Α΄ΟΜΙΛΟΣ

       Το πρωτάθλημα Ανδρών Α’ τοπικού  Β. Ελλάδος ξεκίνησε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα, όπου φιλοξενήθηκε η 1η συγκεντρωτική αγωνιστική με τρεις αγώνες. Ο  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων αντιμετώπισε πρώτα τον  Ο.Ε.Α.Έδεσσας  και νίκησε με 4-0 . Στη συνέχεια τον Σ.Ε.Α Κοζάνης και ηττήθηκε με 1-4 . Στο τρίτο αγώνα με τον Ο.Ε.Α.Βέροιας νίκησε με 4-0.  Αγωνίσθηκαν οι Τασιώνας Τάσος , Άνθης Γεώργιος , Βραζιτούλης Αριστείδης , Τσίρος Ανδρέας, Γκόντας Πέτρος και Γκόντας Γεώργιος.  

Συνεχίστηκε το Σάββατο  3 Δεκεμβρίου με τη 2η συγκεντρωτική αγωνιστική ( τριών αγώνων) στη Βέροια στο  Φιλίππειο  κλειστό γυμναστήριο. Οι Γιαννιώτες πέτυχαν δύο νίκες απέναντι στο Γ.Σ.Βόλου με 4-1  και  Τρίκαλα με 4-2 . Ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα Βόλου με 1-4 . Με το Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν οι Βραζιτούλης Αριστείδης , Κούστας Σπύρος και Άνθης Γεώργιος. 

Μετά τις δύο συγκεντρωτικές αγωνιστικές οι επιφυλάξεις μας για τη διεξαγωγή των αγωνιστικών με τρεις αγώνες επαληθεύτηκαν, αφού η όλη χρονική διάρκεια κρατάει από 8 έως 10 ώρες . Ιδιαίτερα κουραστικό για τους αθλητές η συνεχής μακρά παραμονή σ’ ένα κλειστό έστω αθλητικό χώρο.  Αν υπολογίσουμε και το χρόνο του ταξιδιού για τις ομάδες,  που χρειάζεται να μετακινηθούν  η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Επίσης θεωρούμε ότι αντιτίθεται όλο αυτό στη δημοφιλία του αθλήματος. Η επόμενη αγωνιστική των Ανδρών θα γίνει 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , θα μεσολαβήσουν δηλ. 2,5 μήνες . Πιστεύουμε ότι  δεν είναι σωστό , ταυτόχρονα χάνεται κάθε ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα.  Αντίθετα αν τουλάχιστον γίνονταν αγωνιστικές με δύο αγώνες θα υπήρχε μια καλύτερη συνέχεια με τις 6 αγωνιστικές αντί  για τις τέσσερεις.  

Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο στο μέλλον,

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου