Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ – ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

     Η Κυριακή 31 Μαρτίου ήταν αγωνιστικά γεμάτη  με τους βετεράνους-ανεξάρτητους να αγωνίζονται στη Κοζάνη, αλλά και με  τους άνδρες του Α΄τοπικού Βορ. Ελλάδος της  Ε.Φ.Ο.Επ.Α. να αγωνίζονται στη Βέροια.

Οι ΓΙΑΝΝΙΩΤΕς ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  κατέκτησαν άξια το ΚΥΠΕΛΛΟ  Δυτ. Μακεδονίας – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων 2023-24 ,  κερδίζοντας  τους Απροπόνητους Κοζάνης με 4-1  και στο τελικό τους Αιθεροβάμονες Πτολεμαϊδας με 4-0 . Στους δύο αγώνες αγωνίσθηκαν Κώστας Χρήστου, Ανδρέας Τσίρος , Βασίλης Σιχλοιμίρης και Θεολόγος Καπετανίδης .

Επίσης πρέπει να  αναφερθεί ότι και ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  η Γιαννιώτικη ομάδα κατέκτησε την 1η θέση και απομένει ένας αγώνας με τους Πεκινέζους - Λευκάδος  , ώστε και τυπικά οι Γιαννιώτες να γίνουν και  πρωταθλητές της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και να ‘’ πάρουν ‘’ το εισιτήριο για τη Πανελλήνια τελική φάση, που θα γίνει στα Τρίκαλα την 1 και 2 Ιουνίου.  Μαζί με τους ανωτέρω  αθλητές στη  Γιαννιώτικη ομάδα καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς  συμμετείχαν οι Γρηγόρης Φιλίππου, Παντελής Χαρακλιάς , Ιωάννης Αλέκος, Ανδρέας Τόλιας  και Νικόλαος Βραζιτούλης. 

Όσον αφορά ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Α’ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α  στα πλέϊ οφ, που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια οι Γιώργος Άνθης , Αριστείδης Βραζιτούλης και Τάσος Τασιώνας  κέρδισαν αρχικά τον Θερμαίο  Θέρμης με 4-2 και στον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο Άβαντα – Αλεξ/πολης ηττήθηκαν οριακά με 4-3 και έχασαν την άνοδο στη Β΄Εθνική . Κατετάγη τελικά στη 4η θέση και παραμένει στο Α΄τοπικό Βορ. Ελλάδος.  Εξαιρετική εμφάνιση και των τριών αθλητών, στους συγκεκριμένους αγώνες , αλλά και ή συμμετοχή των Ανδρέα Τσίρου , Γεωργίου  Γκόντα,  Πέτρου Γκόντα , Σπύρου Κούστα και Χάρη Δαλιέτου στη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν σημαντική, τους ευχαριστούμε όλους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι από τον Σεπτέμβριο θα εφαρμοσθεί η ιεράρχηση του Α΄τοπικού και Β΄τοπικού Βορ. Ελλάδος , γιατί αποτελεί , το σωστό. Φέτος υπήρξε καταστρατήγηση και  δεν υπήρξε Β΄τοπικό , αλλά δύο όμιλοι στο Α΄τοπικό. Ήταν λάθος , γιατί όλοι τοποθετήθηκαν στη ίδια κατηγορία. Η διατήρηση των κατηγοριών φέρνει καλύτερο συναγωνισμό.

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου