Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Καλλίνικος Κρέανγκα παράδειγμα Θέλησης και Εργατικότητας



"ΠΑΛΕΨΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΤΛΟ " είπε  ο  Καλλίνικος Κρέανγκα  (1ος στην Ευρώπη στο τοπ 12 την  6/2/2011)  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΘΕΛΗΣΗΣ  ΚΑΙ  ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Πρίν λίγες ημέρες  την 6-2-2011 στην Λιέγη  ο Καλλίνικος 39 ετών  κατέκτησε για πρώτη φορά  το Ευρωπαϊκό τοπ 12  και είναι η πρώτη φορά  στην καριέρα του  που παίρνει χρυσό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση ευρωπαϊκής –η-  παγκόσμιας εμβέλειας.
Για την ιστορία στον συναρπαστικό  τελικό κέρδισε τον Λευκορώσο Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ με 4-3 . Το 2007 στην Ιταλία ήταν 2ος στο τοπ 12 ,στην ίδια διοργάνωση το 1999 ,το 2010 και το  2009 ήταν 3ος .Ενώ το 2003 ήταν  3ος παγκόσμιος πρωταθλητής. Η δήλωση του  ‘’ πάλεψα 15 χρόνια για να  πάρω τίτλο στο ΤΟΠ 12 ‘’ τα λέει όλα και δείχνει- αλλά και  είναι παράδειγμα - θέλησης , υπομονής και επιμονής  για την νίκη .Παράδειγμα συστηματικής  δουλειάς  για το επιθυμητό αποτέλεσμα .
.- Ο μεγάλος αυτός αθλητής όπως γράφουμε και σ’ άλλη στήλη  ήρθε στα Ιωάννινα  για αγώνα επίδειξης πριν 1,5 χρόνο . Η πρώτη εντύπωση  λιγομίλητος ,σοβαρός  ταυτόχρονα όμως ανοικτός  μ’ όλους  και εγκάρδιος .
.- Μείναμε όλοι ενθουσιασμένοι  με την συμπεριφορά του , τον θαυμάσαμε  και απολαύσαμε τις ικανότητες του  πάνω στο τραπέζι του πιγκ-πογκ .Με τα παιδιά ιδιαίτερα καταδεκτικός, χαρούμενος ,ευδιάθετος και με μεγάλη υπομονή .
.- Ο σύλλογος μας  νοιώθει  υποχρεωμένος  να γράψει λίγα λόγια  για την μεγάλη  αυτή επιτυχία του Καλλίνικου - να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ  και πάλι για την παρουσία του στην πόλη μας τον Ιούνιο του 2009 - που δείχνει συνεχώς  με την πορεία του  ότι είναι ένας μεγάλος αθλητής  ,αλλά και μια προσωπικότητα  που εμπνέει και αποτελεί πρότυπο εργατικότητας και θέλησης για όλους ,ιδιαίτερα για τους νέους  αθλητές .-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου