Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Σεμινάρια Προπονητών


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΤΟ 2009 ΚΑΙ 2010 .
.- Από τα σημαντικότερα  πράγματα είναι και τα σεμινάρια που έγιναν την χρονική περίοδο 2009-2010 σε πολλές πόλεις της Ελλάδος .Μια  προσπάθεια  της Ε.Φ.Ο.Επ.Α  που ‘’χρεώνεται ‘’  ειδικά στον Πρόεδρο  κ. Μανώλη Κολυμπάδη  για την υλοποίηση της. Στα πλαίσια  της κατάρτισης  των προπονητών πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια ,Γ΄ επιπέδου, Β΄επιπέδου και Α΄επιπέδου  σε διάφορες πόλεις . Μια από τις πόλεις αυτές ήταν και τα Ιωάννινα .

.- Το 1ο σεμινάριο  Γ΄επιπέδου στην πόλη μας έγινε το διάστημα από 26  έως 28 Ιουνίου στην αίθουσα του γυμναστηρίου του ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου ΔΩΔΩΝΑΙΑ (έναντι Πανεπιστημιούπολης). Στο σεμινάριο αυτό δίδαξαν  η Κατερίνα ΣΠΑΝΟΥ καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  τέως διεθνής αθλήτρια  και επί πολλά χρόνια  πρωταθλήτρια Ελλάδος γυναικών. Επίσης  ο Μιχάλης ΚΑΤΣΙΚΑΔΕΛΗΣ καθηγητής Φυσικής Αγωγής ,Ομοσπονδιακός Περιφερειακός προπονητής Πελοποννήσου ,κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου Θράκης  με κατεύθυνση τη μεγιστοποίηση αθλητικής επίδοσης  και απόδοσης .
.- Το σεμινάριο παρακολούθησαν είκοσι επτά  (27) άτομα  με μεγάλη επιτυχία .
.- Το 2ο σεμινάριο  Β΄επιπέδου έγινε  την 6,7 και 8 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο στο Δημοτικό Σχολείο ‘’ ΔΩΔΩΝΑΙΑ ‘’ Το παρακολούθησαν  είκοσι τέσσερα (24) άτομα. Κύριος ομιλητής  του σεμιναρίου  ήταν ο Λευκορώσος Αλεξέ-ι-  ΓΕΒΡΕΜΟΦ προπονητής της Αιγυπτιακής ομάδας  Αλ-Αχλί απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας  του Μίνσκ της Λευκορωσίας  με ειδικότητα  στην επιτραπέζια αντισφαίριση-αθλητής υψηλού επιπέδου - δούλεψε σ’ αρκετές εθνικές ομάδες, επιμορφωτής της παγκόσμιας ομοσπονδίας .-Παρών και σ’ αυτό το σεμινάριο ήταν  η Κατερίνα ΣΠΑΝΟΥ  βοηθώντας στην μετάφραση  και επεξήγηση της όλης παρουσίασης. Επιτυχημένο και αυτό το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε  στην πόλη μας  ,έδωσε ώθηση στην διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας .
.- Το 3ο σεμινάριο Α΄επιπέδου έγινε στην Ολυμπία την 7,8 και 9 Μα-ί-ου  2010 με πανελλήνια συγκέντρωση όλων όσων είχαν παρακολουθήσει τα προηγούμενα σεμινάρια επιπέδου Β΄και Γ΄.Σ΄αυτό δίδαξε ο κος ΜΠΕΡΝΕΡ επιμορφωτής κι΄αυτός της παγκόσμιας Ομσοπονδίας .Πάνω από εκατό (100) άτομα ήταν οι συμμετοχές  από όλη την Ελλάδα .
.- Γενικά τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν ήταν  αναζοωγόνηση του αθλήματος και έδωσε νέα ώθηση ,νέα πνοή  στο άθλημα  μας. Πιστεύουμε η επανάληψη ανά διαστήματα των  σεμιναρίων με διάφορα θέματα ,θα κρατάνε το ενδιαφέρον μας  ζωντανό και σ΄εγρήγορση.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου