Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΔΥΟ (2) ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ 32 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΔΥΟ (2) ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.  Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ  ΣΤΟΥΣ 32 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ. 23,24 και 25/4/2016. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.
"  Η ομάδα του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων  , σε παρκινγκ
της Εγνατίας οδού αυτοσχεδιάζοντας, σε διάλειμμα   από κάποιο ταξίδι τους, για αγώνα Β Εθνικής
Και μόνο η συμμετοχή των δύο αθλητών μας στη τελική φάση του εφηβικού, που διεξήχθη το ανωτέρω 3-ήμερο, αποτελεί μεγάλη επιτυχία . Επίσης συμμετείχαν και στο διπλό αγώνισμα  με συμπαίκτη ο Ακρίβης τον Αλμπανάκη και ο Άνθης τον Παμβουξόγλου, αλλά  δεν τα κατάφεραν να προχωρήσουν και στα δύο αγωνίσματα. Όμως αυτοί οι αθλητές έχουν διαγράψει εξαιρετική πορεία στο άθλημα μέχρι σήμερα .

Ο Ακρίβης Γιώργος ξεκινώντας την Στ΄Δημοτικού έφτασε μέσα από ένα νέο περιφερειακό σύλλογο , να αθληθεί και να πάρει μετάλλια σε πανελλήνια open και στην Γ΄Γυμνασίου να πάρει πρόκριση στους τότε 24 καλύτερους παίδες της τελικής φάσης. Το επανέλαβε φέτος στη Γ΄Λυκείου, αφού πήρε πάλι την πρόκριση στους 32 καλύτερους έφηβους. Μια επιτυχημένη πορεία οκτώ (8) ετών, που έδειξε τη θέληση και την επιμονή του αθλητή, προσφέροντας και στην ομάδα στην πορεία της στο διασυλλογικό  περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ο Άνθης Γιώργος επίσης ξεκίνησε την ΣΤ΄Δημοτικού και πέτυχε κι αυτός μέσα από την σκληρή και υπομονετική  προπόνηση να πάρει πρόκριση στην Γ΄Γυμνασίου για τη τελική φάση των παίδων. Φέτος στην Α΄Λυκείου ακόμη , από τους μικρότερους, πήρε πρόκριση στη τελική φάση των εφήβων. Επίσης μια επιτυχημένη μέχρι σήμερα  πορεία πέντε (5) ετών. Αγωνίζεται  και προσφέρει  στην ομάδα που συμμετέχει στο περιφερειακό διασυλλογικό πρωτάθλημα. 
 Όταν λείπει ένα δυνατό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Β΄Εθνικής  στη Βόρειο Ελλάδα, μαζί με επίσης ένα δυνατό Α΄τοπικό, δηλαδή στην ουσία  η αγωνιστική προπόνηση, (οι πολλοί δυνατοί  αγώνες) , αναπόφευκτη θα είναι στη τελική  φάση η καλή μεν εμφάνιση των αθλητών, αλλά όχι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα όλων των αθλητών της Βορείου Ελλάδος. Αισιοδοξία όμως δίνει η αλλαγή που εξήγγειλε η Ομοσπονδία και είναι προσανατολισμένη στην δημιουργία μιας δυνατής και ανταγωνιστικής  Β΄Εθνικής σε επίπεδα Β΄Εθνικής , Α’ , Β’ και Γ’ τοπικού πρωταθλήματος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου