Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ


ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ . 2η  Η  Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
 
Για το  όμορφο αυτό πρωτάθλημα η τελευταία αγωνιστική διεξήχθη  την Κυριακή 24/4/2016 στη πόλη της Κόνιτσας , όπου η ομάδα των Ιωαννίνων – μετά τις 2 νίκες -  κατέλαβε για 4η συνεχή χρονιά  την 2η θέση, βασιζόμενη μόνο σε Γιαννιώτες αθλητές.

Τελικά αυτή η 2η θέση έχει μεγαλύτερη αξία και αξίζουν συγχαρητήρια και οι  οκτώ (8) συνολικά  αθλητές, που συμμετείχαν  στην ομάδα. Οι οκτώ που αγωνίσθηκαν φέτος είναι με αλφαβητική σειρά : 1) Βαβάτσικος  Κων/νος , 2) Βραζιτούλης Νικόλαος, 3) Καλομοίρης Δημήτρης, 4) Καπετανίδης θεολόγος,  5) Καρατζένης Χρήστος, 6) Σιχλιμίρης Βασίλειος, 7) Τόλιας Ανδρέας, 8) Χρήστου Κώστας. Την τελευταία αγωνιστική η Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  νίκησε την Κέρκυρα με 5-1 και την Κόνιτσα με 5-3 . Για την ιστορία, πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Φλώρινα και θα συμμετάσχει στη τελική φάση, που θα διεξαχθεί την 11 και 12 Ιουνίου στη Πολίχνη –Θεσσαλονίκης. Επίσης  η Κέρκυρα θα εκπροσωπήσει στο κύπελλο την περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου ως φιναλίστρια ομάδα. Το 2-ήμερο αυτό θα γίνει και η τελική φάση στο ατομικό αγώνισμα , στο οποίο θα συμμετάσχουν και πολλοί βετεράνοι, ανεξάρτητοι αθλητές από τα Γιάννενα.

Η συμμετοχή για 1η φορά της ισχυρής Κέρκυρας , ενίσχυσε το πρωτάθλημα, έδωσε νέα ώθηση , στα αρνητικά η αρχική συμμετοχή της Πρέβεζας και ύστερα η αποχώρηση της. Πρώτα ο Θεός , από τη νέα αγωνιστική χρονιά ευελπιστούμε να δούμε και νέες ομάδες , όπως από την Λευκάδα, την Καστοριά, αλλά και  μια 2η ομάδα έκπληξη  από τα Γιάννενα. Καλή επιτυχία στις 2 ομάδες , αλλά και ατομικά στο κάθε αθλητή που θα συμμετάσχει στη τελική φάση.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου