Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ


ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
- Ο Παναγιώτης Γκιώνης -(ίσως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών)- για 4η συνεχή φορά ο ίδιος θα βρεθεί σε Ολυμπιακούς αγώνες. Κέρδισε τον Βλαντιμίρ  Σαμσόνοφ με 4-1, (Νο 1 των αγώνων, Νο 8 στο κόσμο), στο τελικό του προολυμπιακού   τουρνουά , στο Χάλμσταντ-Σουηδίας την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016  και έδωσε μεγάλη χαρά σε  όλους τους ανθρώπους του πιγκ-πογκ και σε όλη την Ελλάδα. 

Έτσι το Ελληνικό πιγκ-πογκ θα  δώσει το παρών  σε 6η συνεχόμενη Ολυμπιάδα.  Το πιγκ-πογκ στην Ελλάδα είναι το ανερχόμενο άθλημα, γιατί εκτός του ατομικού χαρακτήρα του αθλήματος έχει και το ομαδικό- διασυλλογικό πρωτάθλημα που είναι συναρπαστικό.

.- Ο Παναγιώτης Γκιώνης είναι ένας αθλητής που σέβεται πρώτα τον αντίπαλο του , αλλά ποτέ δεν «ζητάει αυτόγραφο από κανένα αντίπαλο» , γιατί τους θεωρεί όλους υποψήφιους ηττημένους και αυτό πιστεύουμε , ότι είναι το μυστικό της καλής ψυχολογίας του. Το υψηλό επίπεδο της  ψυχολογίας του, η  καλή φυσική κατάσταση και η εξαιρετική τεχνική του, τον έφεραν ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του πιγκ-πογκ σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου