Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ



ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ 16-3-2019 ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ.
 Στη Κοζάνη ,(πάντα υπέροχοι οικοδεσπότες, πρόσφεραν τις Κοζανίτικες  πίτες σε όλους τους αθλητές, μαζί με τη καλή τους διάθεση), έγινε η τελευταία συγκεντρωτική αγωνιστική με 2 αγώνες για κάθε ομάδα και οι Γιαννιώτες στο ντέρμπυ με τον πρωτοπόρο Πολύγυρο κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία 4-1. Το τελευταίο αγώνα της χρονιάς τον έκλεισαν επίσης με νίκη 4-3 απέναντι στον Ατρόμητο Άβαντα και κατέλαβαν την 2η θέση, που οδηγεί στην άνοδο, στην 3η  προνομιούχο θέση έμεινε ο Ιάσωνας Βόλου. 

Αναλυτικά για τους 2 αγώνες:
Με το Πολύγυρο αγωνίστηκαν ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ (2 νίκες), ο Χρήστος Ντασταμάνης (2 νίκες) και ο Ανδρέας Παπαγεωργίου (1 ήττα).  Με τον Ατρόμητο Άβαντα έπαιξαν ο Άγγελος Μιχαηλίδης (1 νίκη, 1 ήττα), ο Χρήστος Ντασταμάνης (1 νίκη, 1 ήττα) και ο Ανδρέας Παπαγεωργίου (1 νίκη, 1 ήττα).
Στο διπλό συνεργάστηκαν μαζί ο Ανδρέας και ο Άγγελος και έδωσαν το καλύτερο φινάλε για τη αγωνιστική χρονιά. Ενώ οι Γιαννιώτες έχαναν με 0-2 και 8-10 στο 3ο σετ είχαν την ψυχραιμία και βρήκαν τη δύναμη, γύρισαν το παιγνίδι και κέρδισαν το σετ με 13-11.Ισοφάρισαν 2-2 και στο 5ο σετ έφεραν τη νίκη 12-10 δίνοντας πανηγυρική χροιά στο κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς του διασυλλογικού πρωταθλήματος.
Απουσίαζαν από τους αγώνες, αλλά θα πρέπει να αναφερθούν οι Αθανάσιος  Θωμά και Γιάννης Κουντούρης οι οποίοι συνέβαλαν κι αυτοί το ίδιο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς για την επιτυχία της ομάδας.  
Ένα πρωτάθλημα, και όχι μόνο αυτής της κατηγορίας , που αδικείται με το συγκεντρωτικό τρόπο, που γίνεται και έχει αρνητική εικόνα για τον θεατή, που θέλει να δει θέαμα και τον δυσκολεύει στο να επικεντρωθεί σε ένα  παιγνίδι και να αντιληφθεί τέλος πάντων πως παίζεται ένα παιγνίδι πιγκ-πογκ.
 Η δυσκολία στην οποία αναφερόμαστε γίνεται περισσότερο κατανοητή ,αν κάνουμε αναγωγή και αναρωτηθούμε ο καθένας, πόσο εύκολο θα ήταν να παρακολουθούμε σε ένα μεγάλο θεωρητικά κλειστό γυμναστήριο ταυτόχρονα 5 αγώνες βόλλευ, ή 5 αγώνες μπάσκετ, ή 5 αγώνες τέννις κ.ο.κ . Το ίδιο ισχύει και για 5 ταυτόχρονους αγώνες πιγκ-πογκ διασυλλογικού ενδιαφέροντος.  
Η υπέροχη νεανική ομάδα των έξι αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδειξε σταθερότητα στην αγωνιστική απόδοση της και το σημαντικό, που έχει αυτή η ομάδα είναι η ψυχική της συνοχή, η ομαδικότητα.
Επίσης ο κ. Georgi Daskalov είναι ο προπονητής, που ανέβασε το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών του δουλεύοντας συστηματικά και αθόρυβα από την αρχή της χρονιάς, ο άνθρωπος εκείνος, που καθοδήγησε με ορθό τρόπο από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος την ομάδα. Συγχαρητήρια  στους αθλητές και στο προπονητή για την εξαιρετική αγωνιστική πορεία με αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας.  
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ πιστεύουμε, ότι  θα πρέπει να πούμε όλοι μας, όσοι είμασταν κοντά σε όλη τη πορεία της ομάδας,  στην υπέροχη  κυρία Ισαβέλλα τη μητέρα του Αλεσσάντρο , για τη παρουσία της σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος έχοντας πάντα μαζί της ένα φορητό ψυγείο, που «έκρυβε» πλούσια εδέσματα για όλους τους αθλητές της ομάδας. Αλλά δεν ήταν μόνο τα εδέσματα η προσφορά της , ήταν η καλή και χαρούμενη διάθεση που έδειχνε και περνούσε προς όλους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου