Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΦΕΛΤΣΕΡ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ.


Το Σάββατο 23 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη οκτώ (8) αθλητές του Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων προσπάθησαν να διεκδικήσουν μια θέση από τις έξι (6) , που θα τους οδηγούσε στη τελική φάση των 32 καλύτερων παίδων.  Σημειωτέον ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ είχε ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη τελική φάση λόγω της 4ης θέσης του στο  R/L.

Ο Τηλέμαχος Χρήστου , ο Γιώργος Κοσμάς, ο Αλκιβιάδης-Μάριος Χριστοδουλίδης και ο Δημήτρης Μαχαίρας στο όμιλο τους δεν έφθασαν στην 1η θέση αν και πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Έτσι αποκλείστηκαν από την συνέχεια των νοκ-άουτ αγώνων.
Ο Γιάννης Κουντούρης, ο Γιώργος Λισγάρας, ο Χρήστος Κοντοδήμας και ο Χρήστος Ντασταμάνης κατέλαβαν τη 1η θέση στο όμιλο τους ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις και συνέχισαν στη διαδικασία των νοκ-άουτ αγώνων.  Όμως στη τελική εξάδα, που έδινε το εισιτήριο  της πρόκρισης , για τη τελική φάση έφθασε μόνο ο Χρήστος Ντασταμάνης και μαζί με το Αλεσσάντρο θα είναι οι δύο (2) αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα των Ιωαννίνων στους 32 καλύτερους Παίδες.
Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους αθλητές, ανεξάρτητα πρόκρισης , γιατί στον αθλητισμό, γενικά στη ζωή σημασία έχει να αγωνίζεσαι, να θέλεις να συμμετάσχεις σε αγώνες , χωρίς να φοβάσαι την ήττα,  να μην  αποφεύγεις τους αγώνες, να παίρνεις χαρά γενικά από τη προσπάθεια. Στο αθλητισμό δεν υπάρχει ηττημένος.
Ενενήντα περίπου αθλητές έδωσαν δυναμικό παρών στη προκριματική φάση της Θεσσαλονίκης και ανέδειξαν το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, που πλέον υπάρχει. Όλες οι ομάδες έδειξαν ότι είναι ισχυρές και πραγματοποιήθηκαν δυνατές «μονομαχίες» και οι έξι τελικά αθλητές που πήρανε τη πρόκριση αναδείχθηκαν μετά από σκληρό ανταγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου