Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ




ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ, 3 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

2017, 2018  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ
10/3/19 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ
Μόνο τυχαία δεν μπορούν να είναι τα ανωτέρω αποτελέσματα. Ο Γιάννης είναι και θα είναι ο νικητής , γιατί έχει τον πλήρη έλεγχο του εαυτού του, τιθασεύει την ώρα του αγώνα τα συναισθήματα του, παραμένει ανέκφραστος. Οι αντίπαλοι του «εκνευρίζονται» με τη στάση του αυτή.

Κερδίζει σχεδόν όλους τους αγώνες που φτάνουν στο 7ο σετ, γιατί εκτός από τη τεχνική του κατάρτιση, που είναι υψηλή και αν δεχθούμε ότι όλοι σχεδόν περίπου  οι αθλητές είναι στο ίδιο επίπεδο τεχνικής και αντοχής , αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η ψυχή, που δείχνει ο Γιάννης  την ώρα του κάθε αγώνα και ο πλήρης έλεγχος της εξέλιξης του αγώνα.
Μένει ήρεμος και αυτή είναι η δύναμη του, το πάθος, που κρύβει μέσα του εκρήγνυται όταν ο ίδιος το αποφασίσει και τη κατάλληλη εκείνη στιγμή , που θέλει την ενέργεια για να κάνει τη διαφορά. Επίσης έχει μάθει να ακούει και να σέβεται τον προπονητή του.
Συγχαρητήρια στον υπέροχο  αθλητή μας με τον εξαιρετικό χαρακτήρα και  τη θαυμάσια προσωπικότητα του,  που τιμά το άθλημα και την Ελλάδα μας.
 Υ.Γ  Η φωτογραφία ελήφθη από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου