Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ


ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ  ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΗΝ 3-3-2019
Στα Ιωάννινα , τη Κυριακή 3 Μαρτίου , στην αίθουσα του αθλητικού συλλόγου Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  συνεχίσθηκε το πρωτάθλημα με τις 2 ομάδες της Κοζάνης , 1 της Λευκάδας και 1 της Κέρκυρας . «Οικοδεσπότες» τυπικά οι Γιαννιώτες  πρόσφεραν νερά και γλυκά στους αθλητές των φιλοξενούμενων ομάδων.

Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν είχε αγωνιστική, η αίθουσα όμως χρησιμοποιείται ως έδρα διεξαγωγής αγώνων, γιατί η πόλη των Ιωαννίνων είναι στο μέσο των αποστάσεων των ομάδων, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Κάποιες λοιπόν αγωνιστικές διεξάγονται με αυτό το τρόπο.
Πραγματοποιήθηκαν ωραία παιγνίδια , επικράτησε οικογενειακό κλίμα , η ομάδα της Κέρκυρας  έδειξε και πάλι με τις 3 νίκες της ότι θέλει τη πρωτιά και θα παλέψει σκληρά γι’ αυτό. Στα μεταξύ τους παιγνίδια – με τη Φλώρινα - θα κριθούν όλα , αλλά και σε τυχόν στραβοπάτημα του ενός ή του άλλου με κάποια άλλη ομάδα.
Οι Κοζανίτες πάντα με κέφι για τη νίκη , είναι εξαιρετικοί, παθιάζονται και απολαμβάνουν το ευ αγωνίζεσθαι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Οι Λευκαδίτες σε κάθε αγώνα εμφανίζονται με νέο παίκτη ,με συνεχείς αλλαγές στη σύνθεση τους είναι   το αουτσάϊντερ, πάντα είναι  ένα βήμα πριν τη νίκη, κι αυτό τους κάνει ακόμη περισσότερο να παλεύουν δυνατά την επόμενη φορά. Θα τα καταφέρουν, το ευχόμαστε.
Ο αθλητισμός είναι δημιουργία , είναι δράση και  ταυτόχρονα με τη παραδοχή για τον καλύτερο δίνει αρμονία.
Μέσα από το υπέροχο άθλημα μας πετύχαμε να δημιουργήσουμε  στη περιφέρεια , που αγωνιζόμαστε οικογενειακή αρμονία, φυσικά  με τις θεμιτές επιθυμίες μας , που έχει ο καθένας για τη νίκη.
Kαλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου