Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

OPEN ΣΙΝΔΟΥ 9/10 ΜΑΡΤΙΟΥ.


ΜΕ ΟΚΤΩ (8) ΑΘΛΗΤΕΣ Ο Α.Σ.  Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ΣΤΟ OPEN ΤΗΣ ΣΙΝΔΟΥ 9/10 ΜΑΡΤΙΟΥ.
Σημαντική και πάλι η παρουσία των Γιαννιωτών αθλητών σε ακόμη ένα ανοικτό αναπτυξιακό τουρνουά δείχνοντας με τις εμφανίσεις το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο τους. 
Αναλυτικά :

Στους Παμπαίδες :
Ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης στο σύνολο των 8 αγώνων πέτυχε 4 νίκες, 4 ήττες, πέρασε από τον όμιλο του, ως 2ος . Ηττήθηκε στο καθοριστικό για τη 16-αδα, 1ο νοκ- άουτ με 2-3 (5ο σετ 15-17) , από τον αθλητή του Μεσογειακού Ατσικπάση ( ο οποίος πήρε το χάλκινο μετάλλιο).  Στη συνέχεια  αγωνίσθηκε για τις θέσεις 17-24 και κατέλαβε τελικά την 20η θέση.
Ο Γεώργιος  Κοσμάς  πέτυχε 6 νίκες και 2 ήττες  στους 8 αγώνες, ηττήθηκε  οριακά 2-3 από τον επικεφαλή του ομίλου Τζιαμαλίδη (Ορεστιάδα), κατέλαβε τη 2η θέση στον όμιλο , αποκλείσθηκε για τη 16-άδα από το νικητή του open  Σωτηρόπουλο και κατετάγη στην 17η θέση.
Ο Σπύρος-Ραφαήλ Κατσούρας  συμμετείχε για 1η φορά σε αγώνες , ένας αθλητής που ξεκίνησε εδώ και 1 χρόνο το πιγκ-πογκ ήταν στη 60η θέση του R/L των αγώνων, πέτυχε 3 νίκες και 5 ήττες κατέλαβε την 43η θέση. Με τις εμφανίσεις, που πραγματοποίησε έδειξε τη γρήγορη εξέλιξη του.
Στους Έφηβους  ο Ανδρέας Παπαγεωργίου ένας αθλητής, αγωνιστής , ξέρει να δίνει ωραίους αγώνες είτε κερδίζει , είτε χάνει πέτυχε 3 νίκες , 3 ήττες και κατέλαβε την 11η θέση , την ίδια ακριβώς που κατείχε στο R/L των αθλητών της κατηγορίας του.
Στους Παίδες
ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ από το χρυσό μετάλλιο του προηγούμενου τουρνουά έφτασε στην 7η θέση στη Σίνδο  πετυχαίνοντας 5 νίκες και 2 ήττες. 
Ο Χρήστος Ντασταμάνης κατέλαβε την 19η θέση με τις 4 νίκες και 3 ήττες .
Ο Χρήστος Κοντοδήμας διατήρησε τη 39η θέση που είχε στο R/L των αγώνων με 3 νίκες και 5 ήττες
και τέλος ο Δημήτρης Μαχαιράς μετά από πολύμηνη απουσία από  αγώνες , λόγω τραυματισμού  και παίζοντας στη νέα κατηγορία των Παίδων για 1η φορά τα πήγε αρκετά καλά με 2 νίκες  και 5 ήττες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου