Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 8/9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 – ΤΟ ΠΙΟ «ΚΑΥΤΟ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 42 β. μέχρι 52 β. μέσα στο κλειστό γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑ» της Καλαμάτας διεξήχθησαν οι αγώνες του 10ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος  και τις 2 ημέρες.
Μερικοί δεν έπαιξαν, άλλοι αγωνίσθηκαν για την απλή διεκπεραίωση των αγώνων,  οι περισσότεροι  προσπάθησαν και ευτυχώς δεν συνέβη κάποιο απρόοπτο.
Η  προσπάθεια του Γιώργου Καλογερόπουλου και των συνεργατών του δεν πήγε χαμένη , γιατί η φιλοξενία τους ήταν εξαιρετική και τελικά για τις ενέργειες μας  κρινόμαστε από τη καλή διάθεση, που έχουμε  και οι φίλοι της Καλαμάτας το αποδείκνυαν σε κάθε στιγμή. Η ζέστη  ήταν ο αστάθμητος παράγοντας , που επηρέασε μεν τους αγώνες , αλλά ξεπεράστηκε  πάλι με τη καλή διάθεση όλων των συμμετεχόντων.  

Στη Καλαμάτα βρέθηκαν οι αθλητές των Ιωαννίνων Θεολόγος Καπετανίδης (Κατηγορία βετεράνων 50-59) και ο Παντελής Χαρακλιάς , οποίος σημειωτέον και τις 2 φορές οριακά ηττήθηκε (κατηγορία ανεξάρτητων 18-39). Και οι δύο αθλητές  στους ομίλους  σημείωσαν  από 2 ήττες , έτσι  δεν πήρανε τη πρόκριση για τη φάση των νοκ-άουτ.
Επίσης  από την περιφέρεια μας ήταν οι Κερκυραίοι Χάρης Δαλιέτος και Χάρης Μερκουρόπουλος (3οι  στη κατηγορία 18-39 ανεξάρτητων ), των οποίων η επιτυχία είναι  σπουδαία και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Η πρόοδος τους είναι εκπληκτική.
Ακόμη ο  Κώστας Τομαράς  (18-39 Ανεξάρτητοι) και ο Σπύρος Κούστας (Βετεράνοι 40-49) .
Από την Πρέβεζα ο Γεώργιος Μπέκας και ο Δημήτρης Καρατάσος .
Εκπρόσωπος της Φλώρινας ο Νίκος Δούης , ο οποίος κατέκτησε τη 3η θέση στη κατηγορία  Βετεράνοι 60-64 και του αξίζουν συγχαρητήρια , γιατί ο Νίκος πάντα είναι στα μετάλλια.
Μεγάλες δόξες του αθλήματος βρέθηκαν στην Καλαμάτα, ο Βλοτινός , ο Κορδούτης,ο Τσιόκας , τρεις (3) αθλητές από τους  (4) , 4ος ήταν ο Κρεάνγκα , οι οποίοι το 1997 στο Μάντσεστερ κατέκτησαν την 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Σπουδαία  επιτυχία αυτών των μεγάλων αθλητών. Επίσης ήταν εκεί ο Παπαγεωργίου, για χρόνια αρχηγός της Εθνικής ομάδας και 2ος (με την Εθνική) στην Ευρώπη σε ένα αξέχαστο τελικό (2015) με τη Γερμανία (ήττα 1-3). Με τις νίκες του ο Παπαγεωργίου έφερε τότε την Εθνική μας ομάδα στον τελικό.
Το παρών έδωσαν και οι δύο (2) προπονητές  της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών  Κώστας Βατσακλής και  Κων/νος Κωστόπουλος  αντίστοιχα.  Φανταστικό παιγνίδι ανάμεσα στους Παπαγεωργίου-Βλοτινό με εκπληκτική επιστροφή από Βλοτινό και στο φινάλε να κερδίζει με 3-2.
Κλείνοντας  ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να πούμε όλοι στο  Σταύρο Πλακαντωνάκη , και τον Θέοδωρο Θεοδωρίδη , έτσι απλά από τη καρδιά μας, ο καθένας από εμάς ξέρει γιατί. 
Καλή δύναμη , καλό καλοκαίρι με υγεία. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου