Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-19 ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στο αγωνιστικό τμήμα των 19.30-21.30 διεξήχθη το ομαδικό αγώνισμα (2 αθλητές η κάθε ομάδα) σε οικογενειακό κλίμα ευφορίας.
Οι αθλητές-τριες επέλεξαν οι ίδιοι   τον  συναθλητή τους.
Μόνο ο ανεξάρτητος , πολύ καλός όμως παίκτης, ο ΄Αγγελος Κοσμάς αναγκαστικά  κλήθηκε,  από τον Άλκη  να συγκροτήσουν ομάδα.

Έτσι παρά τις απουσίες αθλητών-τριών λόγω της έναρξης των διακοπών, δημιουργήθηκαν έξι (6) ομάδες . 1)Η Ελεάνα με τον Μάριο, 2) Ο Ανδρέας με τον Γρηγόρη, 3) Ο Χρήστος με τον Γιώργο , 4) Ο Γιώργος με τον Φίλιππο, 5) ο Άλκης με τον Άγγελο και 6) Ο Σπύρος με την Ντέρι.
Μέχρι την 22.30  κράτησαν οι αγώνες και το ενδιαφέρον ήταν συνεχές για τη κατάκτηση του κυπέλλου και των μεταλλίων , που είχε αθλοθετήσει ο σύλλογος.
Έγιναν αρχικά δύο (2) όμιλοι των τριών, στη συνέχεια υπήρχε η φάση των νοκ-άουτ  με τα τελικά αποτελέσματα να διαμορφώνονται ως εξής:
1οι  Φίλιππος και Γιώργος
2οι  Άλκης  και Άγγελος
3οι  Χρήστος και  Γιώργος
‘’    Σπύρος και Ντέρι
Εδώ και μερικά χρόνια έχει καθιερωθεί να διεξάγεται  το εν λόγω ομαδικό τουρνουά μετά από  επιθυμία των αθλητών-τριών , γιατί δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η συγκρότηση της κάθε ομάδας  γίνεται σύμφωνα με το τι θέλουν οι αθλητές-τριες.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται  και τον Ιούλιο για όσους βέβαια βρίσκονται στα Ιωάννινα και δεν έχουν πάει κοντά σε  δροσερές παραλίες και σε  όμορφα βουνά.  
Ο Αύγουστος  θα είναι ο μήνας των διακοπών.
Καλό καλοκαίρι με υγεία .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου