Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 22 ΚΑΙ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019


Κάθε χρόνο υπάρχει εκπροσώπηση των Ιωαννίνων στο εν λόγω τουρνουά .Φέτος ο Γρηγόρης Φιλίππου ένας αξιόλογος  βετεράνος αθλητής έδωσε το παρών  στη σπουδαία αυτή διοργάνωση και τα πήγε αρκετά καλά. Μια διοργάνωση , η οποία είναι και η  μοναδική διεθνής συνάντηση επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Καταγράφεται ως σημαντική εκδήλωση στο χώρο του αθλήματος  και αξίζουν  ένα μεγάλο ΕΥΓΕ , όλοι εκείνοι οι άνθρωποι, που συντελούν στη πραγματοποίηση αυτών των αγώνων, οι οποίοι αγώνες διαφημίζουν το άθλημα και του προσδίδουν  αίγλη  με άμεσο αντίκτυπο . Ταυτόχρονα το κάνουν γνωστό, πιο  οικείο σε όλους και σε αυτούς που το  γνωρίζουν καλά , αλλά και σε αυτούς που το ανακαλύπτουν τώρα.  Ιδιαίτερα βέβαια  συγχαρητήρια ανήκουν στο Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεώργιο Λυγούρα.
Ο Γιαννιώτης αθλητής συμμετείχε  στην ηλικιακή κατηγορία του (40-49) το  Σάββατο , αλλά και τη Κυριακή  στη γενική κατηγορία , χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς.  Στη κατηγορία  έμεινε 3ος στον όμιλο του, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις ανεξάρτητα αν δεν πέρασε . Τη Κυριακή αγωνίσθηκε στη γενική κατηγορία πέρασε τον όμιλο του ως δεύτερος στους 32 και αντιμετώπισε  για την 16άδα το Σέρβο Παύλοβιτς , από τον οποίο ηττήθηκε οριακά με 2-3.
Στους αγώνες συμμετείχε και ο Βούλγαρος αθλητής Γκραμπόφσκι ο οποίος έφτασε στη γενική κατηγορία στο τελικό με τον Έλληνα πρωταθλητή Κωνσταντινόπουλο , όπου ηττήθηκε.  Ο Γκραμπόφσκι  ένας πολύ καλός αθλητής , αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού , σε συνομιλία που είχε  με το Γρηγόρη ,   γνώριζε   ότι ο  κ. Georgi Daskalov  είναι στο σύλλογο των Ιωαννίνων,  είπε ότι  υπήρξε ο πρώτος του προπονητής και γενικά ήταν ιδιαίτερα  κολακευτικά τα λόγια με τα οποία μίλησε για τον κ. Georgi.
 .-   Στη 1η φωτογραφία  ο Γρηγόρης με τον Γκραμπόφσκι  και στη 2η  σε αγώνα με το Γερμανό Κέμπερ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου