Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.


 ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ /ΟΣΤΡΑΒΑ  ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ 7-16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.
Αυτός που επιμένει και δείχνει υπομονή αμείβεται. Όταν αγωνίζεσαι στόχος σου  φυσικά είναι η νίκη , ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ  όμως είναι να κερδίσεις το σεβασμό των αντιπάλων σου. Δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή χάσεις. Κάποιες φορές απογοητευόμαστε , γονατίζουμε, σε μας μένει τελικά να αποφασίσουμε αν σηκωθούμε ή όχι. Ο Αλεσσάντρο  από τη πρώτη στιγμή έδωσε το στίγμα του αθλητή που δεν τα παρατά.

Μέσα από δυσκολίες, έφτασε να είναι στην Εθνική Παίδων. Δεν είχε πάντα νίκες , είχε απογοητεύσεις , όμως συνέχισε και αυτό που μας έλεγε είναι ότι τελικά είναι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια του, γιατί κάνει αυτό που πρέπει, κυρίως στη προπόνηση, τα δίνει όλα εκεί κι΄αυτό είναι το μυστικό του. Επίσης σε κάθε αγώνα θα πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο σου  για να κερδίσεις και το σεβασμό του, είναι αμφίδρομα και ο καλύτερος ας κερδίσει.
 Το αποτέλεσμα της εισόδου του στην Εθνική Παίδων τον χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί νοιώθει μεγάλη τιμή, που θα φορέσει τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και θα αγωνισθεί μαζί με τους συμπαίκτες του για να πετύχουν το καλύτερο,  ήταν το όνειρο του.  
Η ομάδα των Ιωαννίνων νοιώθει επίσης πολύ όμορφα , γιατί βλέπει για 2η φορά στη μέχρι τώρα ιστορία του συλλόγου Γιαννιώτης αθλητής να κερδίζει τη συμμετοχή του στη Εθνική ομάδα.
Ο πρώτος αθλητής,  που πέτυχε τη συμμετοχή του σε Εθνική ομάδα , στην Εφήβων συγκεκριμένα υπήρξε ο Πάρις Ζώνιος και τώρα ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ.
Ο Πάρις  ξεκίνησε  από τον Α.Σ .Φ.Ε.Α Ιωαννίνων από τη Δ΄Δημοτικού και ο Αλεσσάντρο εντάχθηκε στο Γιαννιώτικο σύλλογο και αγωνίσθηκε με τα χρώματα των Ιωαννίνων τη τρέχουσα αγωνιστική χρονιά με τον ερχομό του από τη Γερμανία  , αφού όμως τα προηγούμενα καλοκαίρια , από την Ε Δημοτικού και τη περίοδο διακοπών των γονέων του , προπονούνταν   στο σύλλογο, συμμετείχε σε όλα τα  camp και από τότε σιγά-σιγά άρχισε το όνειρο, που πήρε σάρκα και οστά με τη σημερινή πορεία του.
Φυσικό επακόλουθο το ξεκίνημα  της πορείας για την επίτευξη του στόχου του να γίνει  από τα Γιάννενα και δικαιώθηκε με το αποτέλεσμα , γιατί πιστεύουμε βρήκε τη ζεστασιά, την αγάπη, την ενθάρρυνση και σε συνδυασμό με τη στήριξη της οικογενείας του τα κατάφερε.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αλεσσάντρο,  σε όλους τους αθλητές-τριες, που συγκροτούν τις Εθνικές ομάδες  Εφήβων, Νεανίδων , Παίδων και Κορασίδων και να πετύχουν ότι καλύτερο για την Ελλάδα  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούλιο στη Τσεχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου