Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ –ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΥ, ΚΕΡΚΥΡΑ 20/10/19


Οι βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές της ομάδας Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων ταξίδεψαν στη Κέρκυρα  τη Κυριακή 20-10-2019 για τη 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α΄ομίλου.
Πάντα φιλόξενοι οι Κερκυραίοι, ήρθαν στο λιμάνι και μας παρέλαβαν με τα δικά τους οχήματα για να μας μεταφέρουν στην αίθουσα των αγώνων.
Τη Κυριακή στη 1η αγωνιστική συμμετείχαν οι 2 τοπικές ομάδες , η ομάδα της Κόνιτσας και  οι  Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων. Οι Πήγασοι Λευκάδος λόγω ατυχήματος  δεν κατάφεραν να είναι παρόντες.

Η ομάδα των Ιωαννίνων έδωσε 2 αγώνες με τους «Φαμόζους» Κέρκυρας , την δεύτερη  ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος για 1η φορά. Οι Γιαννιώτες πέτυχαν 2 νίκες με 5-2 και 5-1 , όχι τόσο εύκολα όσο φαίνεται. 
Αγωνίσθηκαν  οι Κώστας Λιόντος, Γρηγόρης Φιλίππου, Βασίλης Σιχλιμοίρης, Παντελής Χαρακλιάς και Θεολόγος Καπετανίδης.
Λίγο έλλειψε να γίνει η έκπληξη στον αγώνα Φ.Ε.Α.Κέρκυρας – Κόνιτσας , καθόσον απουσίαζε λόγω τραυματισμού ο Χάρης Μερκουρόπουλος και οι Κονιτσιώτες το «εκμεταλλεύτηκαν» , όμως χάθηκαν κάποιοι αγώνες με το οριακό 2-3. Το συμπέρασμα είναι ότι διεξήχθησαν δυνατοί αγώνες και πρόσφεραν ωραίο θέαμα.
Τελικά το πιγκ-πογκ αντίθετα με την άποψη κάποιων «πολύξερων» είναι τόσο θεαματικό και τόσο όμορφο. Όσο κάποιος το γνωρίζει καλύτερα τόσο πιο πολύ το αγαπάει. Το παρών έδωσε στους αγώνες και ο Γραμματέας  της Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων της Π.Ο.Φ.Επ.Α κ. Γιάννης Κάτσενος, πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ.   
Εξαιρετικό το κλίμα, που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, πιστεύουμε ότι αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα, που συναντάμε στο περιφερειακό μας πρωτάθλημα και φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, δεν συναντάτε εύκολα.
Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα μας,  με υγεία. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου