Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 19/20-10-2019. ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ , ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ .

Χρυσό μετάλλιο ο Γιώργος Κοσμάς , χάλκινο μετάλλιο ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης , στην 16-άδα ο ηλικιακά μικρός της παρέας των Παμπαίδων Σπύρος Χρήστου.
Επίσης  εξαιρετικές εμφανίσεις από τους  πέντε (5)  Παίδες , Δημήτρη Μαχαιρά,  Χρήστο Κοντοδήμα, Δημήτρη Λευθεριώτη, Σπύρο Κατσούρα, Τηλέμαχο Χρήστου και τη μια (1) Παγκορασίδα  τη Βασιλική Γκογκάκη , που για πρώτη φορά συμμετείχε σε αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή κ. Georgi Daskalov .  

Ένα κλειστό γυμναστήριο χάρμα οφθαλμού , σε συνδυασμό με την θαυμάσια φιλοξενία των ανθρώπων του Σ.Ε.Α.Κοζάνης , την άρτια διοργάνωση από τη Τοπική Επιτροπή Βορ.Ελλάδος  έφεραν ένα θαυμάσιο διοργανωτικό αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι άφησε ευχαριστημένους όλους τους συμμετέχοντες , αθλητές-τριες, συνοδούς, προπονητές και τους φίλους του αθλήματος,  που παρακολούθησαν τους αγώνες. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης  διοργάνωσης.
Οι νέοι  σύλλογοι,  που δημιουργήθηκαν τα τελευταία περίπου δώδεκα χρόνια στη περιοχή μας,  έδωσαν μια νέα πνοή στο άθλημα. Τα αποτελέσματα ήρθαν κι΄αυτά  γρήγορα , έτσι αθλητές – τριες αυτών των συλλόγων έφθασαν να πρωταγωνιστούν στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους και να είναι μέλη των Εθνικών ομάδων. 
Πριν μερικά χρόνια φάνταζε ως ένα μακρινό όνειρο η διεξαγωγή πανελλήνιων τουρνουά πιγκ-πογκ στη Κοζάνη, Φλώρινα και Γιάννινα. Τώρα είναι μια πραγματικότητα, που δημιουργεί χαρά και αισιοδοξία για ακόμη μεγαλύτερη διάδοση του πιγκ-πογκ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου