Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 13/10/2019

Δύο (2) ήττες  είχε  η 2η αγωνιστική  στη Θεσσαλονίκη για τον Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων . Οι δύο αγώνες ήταν με τον Αίαντα Ευόσμου 4-0 και με τις Σάρισες Φλώρινας  4-2.
Στο πρώτο αγώνα αγωνίσθηκαν οι  Ανδρέας Παπαγεωργίου,  Γρηγόρης Φιλίππου και Άγγελος Μιχαηλίδης  με καλές εμφανίσεις , που βέβαια δεν τις δείχνει το τελικό σκορ.  
Στον άλλο αγώνα οι Γεώργιος  Κοσμάς, Χρήστος Κοντοδήμας και ο Άγγελος Μιχαηλίδης. Με τις 2 νίκες που πέτυχαν ο Γιώργος και ο Άγγελος με τις ‘’Σάρισες’’, η ομάδα των Ιωαννίνων προηγήθηκε 2-0 , στη συνέχεια ισοφαρίστηκε 2-2 και τα επόμενα παιχνίδια χάθηκαν με το οριακό σκορ 2-3 για τον Γιώργο και Χρήστο, έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 2-4.
Όμορφο θέαμα πρόσφεραν οι δύο αντίπαλες νεανικές ομάδες, δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή χάσεις , σημασία έχει να κερδίζει η κάθε ομάδα το σεβασμό του αντιπάλου.
Η προσπάθεια, ο αγώνας είναι ο σκοπός , όχι το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι στη πορεία να δημιουργήσεις κάτι το διαφορετικό, μια παρακαταθήκη. Καθετί  από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο χτίζεται πετραδάκι, πετραδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου