Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΤΑΤΑΥΛΑ 11/12-1-2020, 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-20. ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΣΜΑ.


Πρώτη (1η) θέση και στο open  Ταταύλα- Αττικής  ο Γεώργιος Κοσμάς , για 4η φορά φέτος κατακτά το κύπελλο στους Παμπαίδες .
Στην ίδια κατηγορία ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης  7η θέση στα Ταταύλα, 3η θέση στη Κοζάνη, μόνιμη παρουσία στην 8-άδα σε όλα τα μέχρι τώρα Πανελλήνια τουρνουά.
Σε συνάρτηση με τις πολύ καλές εμφανίσεις και του Χρήστου Κοντοδήμα το Σαββατοκύριακο, (4 νίκες, 4 ήττες), στη κατηγορία Παίδων  αλλά και του Άγγελου Μιχαηλίδη στη κατηγορία των Νέων Ανδρών με 3 νίκες και 2 οριακές ήττες ο Α. Σ  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων δείχνει  συνεχή  δυναμική παρουσία σε όλα τα αναπτυξιακά. 

Εξαιρετικό  το εν λόγω τουρνουά , συγχαρητήρια στους συντελεστές  , που για πρώτη φορά διοργάνωσαν  Πανελλήνιο open. Αν θα γυρίσουμε δέκα χρόνια πίσω και συγκρίνουμε την εποχή εκείνη με το σήμερα, θα διαπιστώσουμε τη τεράστια άνοδο των περιφερειακών ομάδων, που πλέον είναι συνεχή η είσοδος των αθλητών-τριών τους στα μετάλλια. Ιδιαίτερα, βλέπουμε  την πρόοδο των ομάδων της Βορείου Ελλάδος .
Αυτή λοιπόν η περιφερειακή «άνθηση»  έχει δώσει μια νέα πνοή στο άθλημα μας κατά γενική ομολογία και σ’ αυτό έχει  συντελέσει σε ένα μεγάλο βαθμό  και η καθιέρωση των αναπτυξιακών τουρνουά, αλλά και τα νέα σωματεία που ιδρύθηκαν  όλο αυτό το διάστημα και ανανέωσαν το ενδιαφέρον και τον ευγενή συναγωνισμό.      

Η φωτογραφία είναι από τον τελικό στο τουρνουά στα Ταταύλα με τον Λιώτση Πέτρο από την Χίο.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου