Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

7η αγωνιστική Β΄Εθνικής Βορ. Ελλάδος Θεσ/νίκη 5/1/2020


Με 4-0 ηττήθηκε η ομάδα των  Ιωαννίνων από τις Σάρισες Φλώρινας την Κυριακή 5/1/2020 στη Θεσσαλονίκη  για  την  7η αγωνιστική  του πρωταθλήματος .
Οι Γιαννιώτες Άγγελος Μιχαηλίδης, Χρήστος Κοντοδήμας και  Γεώργιος  Κοσμάς έδωσαν μόνο τον παραπάνω αγώνα , καθόσον στο 2ο αγώνα θα αντιμετώπιζαν την ομάδα της Βέροιας , η οποία όμως από την προηγούμενη αγωνιστική (6η) με έγγραφο της παραιτήθηκε του πρωταθλήματος και δεν «κατεβαίνει» στους αγώνες.

Δυσάρεστη εξέλιξη  αποτελεί  το γεγονός μια ομάδα να μην μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται και να εγκαταλείπει , ανεξάρτητα από τους λόγους που την υποχρεώνουν να το πράξει.
Οι αγώνες,  έτσι όπως πραγματοποιούνται μέσα στο γεωγραφικό πλαίσιο της Βορ. Ελλάδος έχουν δώσει την δυνατότητα εξαιρετικών ανταγωνιστικών συναντήσεων και έχουν αναβαθμίσει την ποιότητα των πρωταθλημάτων. Μπορεί να μειώθηκαν οι ομάδες από 39 που υπήρχαν στις 27 αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύουμε  ότι το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων δεν έχει καμιά σχέση με εκείνο του περιφερειακού πρωταθλήματος  του παρελθόντος  των 4-5 ομάδων.   Καλή Χρονιά με υγεία.  

.- Η φωτογραφία είναι από τους αγώνες της Β΄Εθνικής , που διεξήχθησαν την 16  Νοεμβρίου στο κλειστό
Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου