Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 25-1-2020 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


Τη 1η νίκη πέτυχε η ομάδα των Ιωαννίνων στο φετινό πρωτάθλημα το Σάββατο 25/1,  απέναντι στη 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα  τον  Ιάσωνα Βόλου . Ο Ιάσωνας αγωνίσθηκε με τους Βολιώτες αθλητές , χωρίς τις μεταγραφές του  και ηττήθηκε με 4-3  σε ένα συναρπαστικό αγώνα.  
Με την ομάδα  των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν οι Γρηγόρης Φιλίππου ,  Άγγελος Μιχαηλίδης και Ανδρέας Παπαγεωργίου. Ό Άγγελος πέτυχε 2 νίκες , ο Ανδρέας 1 νίκη. Επίσης στο διπλό αγωνίσθηκαν οι ίδιοι αθλητές  και κέρδισαν με 3-1.

Στο 2ο παιγνίδι της ημέρας οι Γιαννιώτες αντιμετώπισαν τον Φάρο Αλεξ/πολης  τη πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και ηττήθηκαν με 1-4 . Τη νίκη από τους Γιαννιώτες πέτυχε ο Άγγελος Μιχαηλίδης. Η ομάδα της Αλεξ/πολης αγωνίσθηκε  χωρίς τις μεταγραφές της, επίσης πραγματοποιήθηκε  ένα όμορφο σε θέαμα παιγνίδι.
Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος ,ήδη έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στη κορυφή,  αφού η Καβάλα και ο Φάρος Αλεξ/πολης  είναι οι 2 πρώτες  ομάδες,  που θα πάνε στα μπαράζ .
Όσον αφορά τον υποβιβασμό των τριών ομάδων, η 1η ομάδα είναι η  Βέροια (αποχώρησε από το πρωτάθλημα), η 2η τα Ιωάννινα και η 3η θα κριθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στη Φλώρινα και τον Πολύγυρο.
Έχει διεξαχθεί  ένα πρωτάθλημα αξιόλογο  και  λειτουργεί  με τον τρόπο, που γίνεται θετικά στην ανάπτυξη του αθλήματος, των ομάδων και στην άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών.
Η τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισθεί για την 22 Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου