Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Η Γουανγκ και η Φενγκ από την Κίνα στα Ιωάννινα


Η ΓΟΥΑΝΓΚ ΚΑΙ Η ΦΕΝΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 10,11,12 ΚΑΙ 13 ΜΑΪΟΥ 2009 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Φ.Ε.Α.-

.- Δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό μας –όταν ιδρύονταν ο σύλλογος μας- ότι κάποια στιγμή στην πόλη μας θα έφταναν  από την Κίνα Αθλήτριες  για προπονήσεις στον σύλλογο μας  και
επιδείξεις σε σχολεία.

.- Ένας εκ των τριών προπονητών  του Α.Ο. Ταύρου-Αθηνών  ο Ανδρέας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής  με ειδικότητα στο πιγκ-πογκ ,Γιαννιώτης στην καταγωγή ,είναι ο άνθρωπος  που συνεργάζεται και βοηθάει τον σύλλογο μας  από τα πρώτα του βήματα και τις έφερε στα Ιωάννινα. Οι ανωτέρω αθλήτριες αγωνίζονται στο σύλλογο των Αθηνών .Επειδή δημιουργήθηκε αγωνιστικό κενό χωρίς υποχρεώσεις  στο πρωτάθλημα ο Ανδρέας έφερε την Γουάνγκ και την Φένγκ στην Ήπειρο.

.- Το διάστημα λοιπόν 10,11,12 και 13 Μαΐου κάθε απόγευμα γίνονταν προπονήσεις στο σύλλογο με τους αθλητές μας- την 1η ημέρα να δείχνουν έκπληκτοι και στην συνέχεια ενθουσιασμένοι -  και δύο πρωινά  πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις σε δημοτικά σχολεία. Η μια επίδειξη έγινε στο ‘’ ΜΑΡΟΥΤΣΕΙΟ ‘’ Δημοτικό σχολείο και η άλλη στο Ιδιωτ. Δημοτικό  ‘’ ΔΩΔΩΝΑΙΑ ‘’ .Συνολικά και τις δύο επιδείξεις τις παρακολούθησαν πάνω από 300 μαθητές του Δημοτικού. Ενθουσιάστηκαν από τις πρόσχαρες Κινεζούλες ,ενώ ταυτόχρονα την ώρα της επίδειξης  ο Ανδρέας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  εξηγούσε πως παίζεται το άθλημα αυτό και απαντούσε στις διάφορες ερωτήσεις των μαθητών .

.- Η Γουάνγκ και η Φένγκ  απόλαυσαν  το 4-ήμερο της παραμονής τους στην πόλη μας  ,πραγματοποιώντας και ημερήσιες εκδρομές  στο Ζαγόρι και στην Πλαταριά. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου μας ενθουσιασμένοι από τις καλωσυνάτες και γελαστές Κινέζες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυναν στις ίδιες  αλλά και στον Ανδρέα  για το ταξίδι τους στα Ιωάννινα και την προσφορά τους αυτή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου