Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Έναρξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων και διεξαγωγή Κυπέλου.



ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ .
Το Σάββατο 19  Νοεμβρίου 2011  ξεκινάνε και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των βετεράνων αθλητών μας .Φέτος οι βετεράνοι φίλοι του πιγκ-πογκ της πόλης των Ιωαννίνων  αποφάσισαν να συγκροτήσουν  ομάδα  και να συμμετέχουν  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων που διοργανώνει ο Πανελλήνιος όμιλος  φίλων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΠΟΦΕΠΑ) σε συνεργασία με την ομοσπονδία (ΕΦΟΕπΑ).
Την 19/11 στην Κοζάνη θα διεξαχθεί το κύπελλο Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου με την συμμετοχή
έξι (6) ομάδων .Ο κυπελλούχος της ανωτέρω περιφέρειας θα προχωρήσει στην τελική φάση.
Επίσης  από 20/11 ξεκινάει και το πρωτάθλημα . Θα πραγματοποιηθούν 10 αγωνιστικές  5 εντός και 5 εκτός αναμετρήσεις .Πιστεύουμε ότι οι αγώνες που θα δοθούν στην πόλη μας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος ,θα δώσουν την δυνατότητα να διαπιστωθεί ότι με το πιγκ-πογκ μπορεί κάποιος να ασχοληθεί σε όποια ηλικία θέλει αρκεί να έχει τα απαραίτητο μεράκι και διάθεση για άθληση .Τα οφέλη της άθλησης είναι γνωστά σ΄όλους μας . Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων θα δημοσιεύονται έγκαιρα και στην ιστοσελίδα μας ,αλλά και στις τοπικές εφημερίδες, ώστε αν κάποιος θέλει να παρακολουθεί τους αγώνες να το πληροφορείται .
Οι αγώνες των βετεράνων θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα προπόνησης του συλλόγου  που βρίσκεται στο ‘’ συγκρότημα Εφύρα ‘’έναντι Πανεπιστημιούπολης.
Καλή επιτυχία και στους βετεράνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου