Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

3ο OPEN Βορ. Ελλάδος στη Καβάλα


Σημαντικές επιτυχίες  στο 3ο OPEN Βορ. Ελλάδος στη Καβάλα την 19-3-2011 ,από τον ΖΩΝΙΟ Πάρι που πήρε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο  στους  Παίδες     και  τον ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ  Δημήτριο  που πήρε την  2η θέση  και το αργυρό μετάλλιο στους Παμπαίδες  .

.- Στο 3ο ανοικτό  τουρνουά Βορ.Ελλάδος Παίδων-Παμπαίδων και Κορασίδων-Παγκορασίδων  περιόδου 2010-2011 που έγινε στην Καβάλα το Σάββατο 19-3-2011 οι επτά (7) Γιαννιώτες αθλητές  τα πήγαν περίφημα για μια ακόμη φορά πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις .Οι συμμετοχές των αθλητών έφτασαν τις ενενήντα (97) για όλες τις κατηγορίες .
.- Στην κατηγορία Παίδων  ο ΖΩΝΙΟΣ Πάρις  αντιμετώπισε στον τελικό τον ΣΒΑΡΝΑ Ελ. του Α.Σ.Πέρα Θες/νίκης . Αρχικά προηγήθηκε  με 2-1 ο αθλητής των Ιωαννίνων ,στην συνέχεια ισοφαρίστηκε  σε 2-2 και στο 5ο σετ  έχασε με 11-9 καταλαμβάνοντας τελικά την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο .Οι δύο αθλητές  πρόσφεραν εκπληκτικό θέαμα  και καταχειροκροτήθηκαν.

.- Στην κατηγορία Παμπαίδων  στο τελικό  ο  ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος αντιμετώπισε τον ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ Κων/νο του Ο.Ε.Α.Έδεσσας . Ενώ το 1ο σετ το κέρδισε ο Γιαννιώτης αθλητής  στην συνέχεια έδειξε κουρασμένος και έτσι έχασε με 3-1  και κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο .Σπουδαία εμφάνιση έκαναν και οι δύο μικροί αθλητές  και θαυμάστηκαν για την απόδοση τους .
.- Επίσης στους Παίδες  ο ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος  κατέλαβε την 13η θέση  και ο ΕΞΑΡΧΟΥ Δημήτριος  κατέλαβε την 21η θέση .
.- Στους Παμπαίδες ο ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  Παναγιώτης   κατέλαβε την 5η θέση  και ο ΑΚΡΙΒΗΣ Πέτρος την 23η θέση .
.- Στην κατηγορία Παγκορασίδων  η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  Δανάη (Δ΄Δημοτικού)   έφτασε στην 8-άδα.
.- Όλοι οι αθλητές  με τις εμφανίσεις τους άφησαν  μεγάλες υποσχέσεις   για το μέλλον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου