Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Στην καλύτερη 8 άδα Πανελλήνια η ομάδα Παμπαίδων των Ιωαννίνων



ΣΤΗΝ  ΚΑΛΥΤΕΡΗ 8-ΑΔΑ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΩΝ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

.- Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  11,12 και 13 Ιουνίου 2011 οι Παμπαίδες του Α.Σ.Φίλοι Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωαννίνων βρέθηκαν στην Αθήνα για την τελική φάση των Παμπαίδων .
Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Βύρωνα έδωσαν δυνατούς αγώνες και χειροκροτήθηκαν από τους πολλούς φίλους του πιγκ-πογκ που βρέθηκαν στο γυμναστήριο του Βύρωνα, σε μια πετυχημένη αθλητική εκδήλωση ( οργανωτικά ,υψηλό επίπεδο αγώνων και άψογης συμπεριφοράς και ευγένειας από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης), που έδειξε επιπλέον ότι το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έχει πολύ μέλλον .

.- Στο ομαδικό αγώνισμα οι ΑΚΡΙΒΗΣ Πέτρος ,ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος , ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Παναγιώτης και ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης  έπαιξαν όλοι τους θαυμάσια και από τον όμιλο τους , των τεσσάρων ομάδων η ομάδα των Ιωαννίνων προκρίθηκε ως 2η ομάδα  στην καλύτερη 8-άδα ,κερδίζοντας τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1,τον Α.Σ.Ε.Α.Καβάλας με 3-2 και χάνοντας με 3-2  από την Α.Ε Βόχας-Κορινθίας . Στην συνέχεια σε νοκ-άουτ αγώνα για την 4-άδα  ,έχασε από την ομάδα του Ελληνικού  με 3-0 και αποκλείσθηκε. Σημειωτέον ότι η ομάδα του Ελληνικού κέρδισε την 1η θέση Πανελλήνια και το χρυσό μετάλλιο και η ομάδα της Κορινθίας κέρδισε την 3η θέση . Τα ανωτέρω δείχνουν  το υψηλό επίπεδο της ομάδας των Ιωαννίνων και η είσοδος της ομάδας στην καλύτερη 8-άδα πανελλήνια  θεωρείται επιτυχία .

.- Στο διπλό αγώνισμα οι ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος και ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης παρέμειναν στα 16 καλύτερα διπλά  αφού έχασαν με 3-1 από τους ΝΙΚΟΛΑ-Ι-ΔΗ  (Α.Ο.Τελαμών) και ΣΩΤΗΡΙΟΥ (Α.Ε.Βόχας) .,

.- Στο απλό αγώνισμα ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης  αρχικά  πέρασε από τον όμιλο των τεσσάρων αθλητών ως 1ος στους 16  πετυχαίνοντας 3 νίκες  με 3-0 .Για την 8-άδα έπαιξε με τον ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ (Α.Ο.Τελαμών)  και ηττήθηκε με 3-2.Έτσι αποκλείσθηκε  από την συνέχεια των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου