Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Έναρξη Προετοιμασίας Αγωνιστικού Τμήματος (2011 - 2012 )


Έναρξη Προετοιμασίας Αγωνιστικού Τμήματος (2011 - 2012)
Με την σημαντική παρουσία των αθλητών Λεωνίδα ΖΑΡΕΙΦΙΔΗ  και Άγγελου ΤΣΙΜΑ του Εθνικού Αλεξ/πολης (οι οποίοι πραγματοποιούν πλέον  την επίσημη είσοδο τους στην προπονητική ),ξεκίνησε η προετοιμασία  του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας με ημερομηνία έναρξης την 18/8 και λήξης την 11/9. Πραγματοποιούνται διπλές προπονήσεις (πρω-ί-, απόγευμα) .

Οι ανωτέρω αθλητές από 19/24-8-2011 βρέθηκαν στα Ιωάννινα ύστερα από πρόσκληση του συλλόγου μας και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για την προετοιμασία  των αθλητών μας , μαζί βέβαια  με τους 2 προπονητές του συλλόγου μας Θεολόγο Καπετανίδη και Γρηγόρη Φιλίππου.
Τα πρώτα  προπονητικά βήματα για τον Άγγελο Τσίμα  έγιναν  εδώ και δύο χρόνια   ως βοηθός προπονητή στον Εθνικό Αλεξ/πολης και για τον Λεωνίδα Ζαρειφίδη εδώ   και τρία χρόνια ως προπονητής στην ‘’ Φιλία ‘’ Ορεστιάδας. Είναι ενθαρρυντικό το νεαρό της ηλικίας τους . Η παρουσία των 2 αθλητών—προπονητών  από την Αλεξ/πολη υπήρξε απόλυτα πετυχημένη. Η εκπληκτική  προσέγγιση –επικοινωνία  με τα παιδιά ,η μεταδοτικότητα  σ΄αυτά  που έδειχναν ,η ηρεμία , η ευγένεια , το χαμόγελο τους, η σοβαρότητα , η προσωπικότητα τους γενικότερα ,αλλά και οι γνώσεις τους για το πιγκ-πογκ, ήταν τα στοιχεία εκείνα που  ‘’καθήλωσαν ‘’ τους αθλητές στην  διάρκεια των προπονήσεων . Γνωρίζοντας το μεράκι που διαθέτουν  κλήθηκαν στην προετοιμασία για να δώσουν την διαφορετική νότα –διάθεση, την ώθηση και πιστεύουμε ότι δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας .
Πιστεύουμε ότι δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από φτασμένους προπονητές (ίσως λίγο στην εμπειρία ). Το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης χρειάζεται τους νέους αυτούς ανερχόμενους προπονητές (ιδιαίτερα η περιφέρεια)  ώστε να πετύχουν  με τις γνώσεις τους και το μεράκι τους, αλλά πολύ περισσότερο με την προσωπικότητα τους και το χαμόγελο  να κάνουν το πιγκ-πογκ 1ο άθλημα της πόλης που θα βρίσκονται.
Ο Α.Σ.ΦΕΑ Ιωαννίνων ευχαριστεί τους δύο φιλοξενούμενους αθλητές –προπονητές για την παρουσία ,προσφορά τους  στην προετοιμασία  της ομάδας μας ,το ίδιο βέβαια ευχαριστεί και τους δύο τοπικούς προπονητές  κι εύχεται σ΄όλους υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου