Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάτρας 3/4-12-2011


ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΤΡΑΣ 3/4-12-2011

Το τουρνουά  της Πάτρας  που έγινε το Σαββατοκύριακο 3/4 Δεκεμβρίου‘’εις μνήμη Ιωάννη Ασημακόπουλου ‘’ πιστεύουμε ότι με την άριστη διοργάνωση του , προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα μας και συμβάλλει στην άνοδο του.Αντί να ψάχνουμε πάντα για κάτι το αρνητικό στις προσπάθειες των άλλων , θα πρέπει επιτέλους να παραδεχόμαστε την προσπάθεια των συνανθρώπων μας και να την βλέπουμε θετικά .
Αν είναι καλύτερη  η άποψη τους ή η προσπάθεια τους από την δική μας  να το παραδεχόμαστε, έτσι ώστε να ξεφύγουμε από την μίζερη κριτική .Να παραδεχόμαστε το καλό, το ωραίο που δημιουργείται και να επιβραβεύουμε με το καλό μας λόγο την προσπάθεια  τους.

Ο σύλλογος μας , ο οποίος συμμετείχε στο open  δίνει τα συγχαρητήρια   στην Τοπική Επιτροπή  Δυτ.Ελλάδας για την άψογη διοργάνωση  του ανωτέρω τουρνουά . Αξίζει να επαινεθούν  οι άνθρωποι που δούλεψαν  για να βγεί αυτό το άριστο αποτέλεσμα και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία  παρουσίασης  ονομάτων για να μην αδικήσουμε κανέναν. Το πρόγραμμα και το ωράριο αγώνων εφαρμόστηκε με ακρίβεια , χωρίς καθυστερήσεις .Η γραμματεία πάντα με ένα χαμόγελο και ακούραστοι όλοι τους . Οι διαιτητές με την ομοιόμορφη  εμφάνιση τους ,οι επιδιαιτητές το ίδιο . Οι διαιτητές ξεκούραστοι  με διάθεση αφού δίνονταν αρκετός χρόνος ανάπαυσης. Δόθηκε σημασία στην λεπτομέρεια. Το κλειστό γυμναστήριο  ‘’ Παναγίας Αλεξιώτισσας ‘’  πεντακάθαρο σ΄όλους τους χώρους .Τι να πούμε άλλο και πάλι τα συγχαρητήρια μας και τις ευχαριστίες μας για το όμορφο κλίμα που συναντήσαμε .

Στο αγωνιστικό  τομέα ο σύλλογος μας συμμετείχε με 4 αθλητές ,3 στην κατηγορία παίδων ( ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης ,ΘΩΜΑ Αθανάσιος) και 1 στην κατηγορία παμπαίδων ( ΑΚΡΙΒΗΣ Πέτρος ) .Στην Α΄φάση (όμιλοι των τεσσάρων )  και οι 4 αθλητές μας έμειναν στην 3η θέση με  2 ήττες και 1 νίκη. Στην Β΄φάση (αγώνων κατάταξης)  έκαναν 2  νίκες και 1 ήττα . Συνολικά  πέτυχαν 3 νίκες και είχαν 3 ήττες . Ήταν  ένα πολύ καλό τεστ  για τους αθλητές μας .Διαπιστώθηκαν τα σημεία που υστερούμε  , σε ποια σημεία έχουμε πρόοδο και ταυτόχρονα προστέθηκε περισσότερη εμπειρία  αγώνων στους αθλητές. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής  Μιχάλης ΤΟΛΙΔΗΣ , ο οποίος και κωουτσάρισε όλους τους αθλητές στους αγώνες που έδωσαν .Επίσης την ομάδα συνόδευσε ο έφορος του τμήματος ΑΚΡΙΒΗΣ Νικόλαος .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου