Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μαθητικοί Αγώνες Λυκείου


ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ  20/12/2011

Την Τρίτη στην αίθουσα του συλλόγου μας  διεξήχθησαν οι προκριματικοί αγώνες  των Λυκείων της πόλης των Ιωαννίνων για το ποιος μαθητής ή ποια μαθήτρια θα πάρει την πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Λυκείων  εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί . Πέρυσι  δεν είχε γίνει. Τελευταία φορά είχε διεξαχθεί στην πόλη μας τον Φεβρουάριο 2010 με μεγάλη συμμετοχή αθλητών (250 αθλητές  από Ελλάδα και Κύπρο) και με μεγάλη επιτυχία.


Στους προκριματικούς αγώνες της Τρίτης ήταν μικρή η συμμετοχή, έντεκα (11) μαθητές και μόνο δύο (2) μαθήτριες . Στα κορίτσια  διεξήχθη ένας (1) αγώνας μεταξύ της ΚΛΑΔΟΥ Αγγελικής (Δωδωναία εκπαιδ.) και της ΜΠΑΙΚΟΥΣΗ Μελίνας (4ο Λύκειο)  με νικήτρια την ΜΠΑΙΚΟΥΣΗ και με σκορ 3-2.

Στα αγόρια  στον τελικό βρέθηκαν  οι ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κώστας (4ο Λύκειο)  και ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Φερδινάνδος  (8Ο Λύκειο) με νικητή τον ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗ και με σκορ 3-0 ,Αν και ήταν λίγες οι συμμετοχές  το πάθος για την νίκη ήταν μεγάλο. Το κυριότερο και σημαντικότερο ότι ευχαριστήθηκαν όλοι τους  όμορφους αγώνες. Τελικά αυτοί που έφθασαν  στο  τελικό  θα εκπροσωπήσουν τον Ν. Ιωαννίνων στην περίπτωση που θα γίνει το πανελλήνιο μαθητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου