Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΦΕΑ Ιωαννίνων - 'Μουσάτοι" Κοζάνης 6 -1


ΠΕΡΙΦ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΗΠΕΙΡΟΥ ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- ‘’ΜΟΥΣΑΤΟΙ ‘’ ΚΟΖΑΝΗΣ = 6-1. Το 6-1 δίνει την εντύπωση ότι ήρθε μια εύκολη νίκη για τα Ιωάννινα , όμως τα φαινόμενα απατούν ,καθόσον αν δει κανείς τα αναλυτικά  αποτελέσματα θα διαπιστώσει ότι δεν ήταν εύκολά τα πράγματα .
Έγιναν δυνατά παιγνίδια και οριακά ήρθε το ανωτέρω αποτέλεσμα που δίνει λανθασμένη εντύπωση .Πιθανόν η εξέλιξη του αγώνα να ήταν εντελώς διαφορετική αν οι αγώνες που πήγαν στα 3-2 ,είχαν διαφορετική έκβαση. Όμως αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα όπως έχει διαμορφωθεί είτε οριακά είτε όχι . Έτσι λοιπόν αν έρθουμε στον σχολιασμό των αγώνων  θα πούμε ότι έγιναν πολύ ωραίοι αγώνες με θεαματικές φάσεις και διάρκεια στους πόντους .όλοι ιδρώσαμε , όλοι γελάσαμε ,περάσαμε όμορφα και αγωνιστικά αλλά και επικοινωνιακά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
ΦΕΑ Ιωαννίνων       -             ‘’  Μουσάτοι ‘’ Κοζάνης
1.- Τόλιας Ανδρέας              -        Καλύβας  Αντώνης        =  3-1
2.- Καπετανίδης Θεολόγος   -        Διδασκάλου Κώστας     = 3-0
3.- Σιχλιμίρης   Βασίλειος     -       Χριστοδούλου Σάββας   =  0-3
4.- Καπετανίδης Θεολόγος  -         Καλύβας  Αντώνης        =  3-2
5.- Τόλιας  Ανδρέας              -       Χριστοδούλου  Σάββας  =  3-2
6.- Σιχλιμίρης  Βασίλειος     -        Διδασκάλου  Κώστας    =   3-2
7.- Καπετανίδης θεολόγος    -        Χριστοδούλου  Σάββας  = 3-0

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται  με αμείωτο ενδιαφέρον, καθόσον απομένουν δύο αγωνιστικές για την λήξη του και  υπάρχουν  ακόμη αγώνες  ντέρμπυ  που θα κρίνουν οριστικά τον πρωταθλητή. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική πιστεύουμε ότι θα παιχθεί η 1η θέση . Σ΄αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων .

1 σχόλιο: