Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Επίσκεψη στον Αθλητικό Σύλλογο ‘’ ΦΑΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ‘


Τον Αθλητικό Σύλλογο   ‘’ ΦΑΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ‘’ επισκέφθηκαν  μέλη του συλλόγου μας την 10/6/2012 .Μια ευχάριστη συνάντηση σε όμορφο  κλίμα .Ένας νέος σύλλογος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης δραστηριοποιείται στη πόλη της Αλεξ/πολης εδώ και επτά (7) μήνες , μια πολύ καλή προσπάθεια που ήδη έχει αποδώσει καρπούς φέρνοντας κοντά στο άθλημα πάνω από σαράντα (40) παιδιά.
Από την νέα αγωνιστική χρονιά θα συμμετάσχει και στα  πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών και του διασυλλογικού.Ο υπεύθυνος προπονητής και αθλητής  του συλλόγου ,ο Λεωνίδας ΖΑΡΕΙΦΙΔΗΣ μαζί με τον έφορο ΤΖΙΜΑ Στέλιο μας υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και καλωσύνη αποδεικνύοντας την αγάπη τους . Πέρυσι το καλοκαίρι  ο Λεωνίδας μαζί με τον συναθλητή του Άγγελο ΤΖΙΜΑ, πραγματοποίησαν προπονητικό camp στη πόλη μας με επιτυχία .Υπήρξε άριστη συνεργασία η οποία και συνεχίζεται.
Στην αίθουσα του  1ου  Δημοτικού  Σχολείου όπου έχει την έδρα του ο ‘’ΦΑΡΟΣ ‘’ δόθηκαν και κάποιοι αγώνες με νέους αθλητές ,αλλά και με κάποιους βετεράνους. Έγιναν θεαματικοί αγώνες , τα αποτελέσματα δεν έχουν νόημα , σημασία έχει ο αγώνας , αφού  η ευχαρίστηση έφερε τις αμοιβαίες υποσχέσεις για μια πιο διευρυμένη αγωνιστική συνάντηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους  πολύ σύντομα .Ευχαριστούμε το σύλλογο της Αλεξ/πολης  για τη  φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου