Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ 28/4/2012 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  ΣΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ 28/4/2012 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .
Παμπαίδες

1.- Ακρίβης Πέτρος  (Ε΄δημοτικού)  πέρασε τους ομίλους και έφθασε να δώσει τον τελικό αγώνα για την πρόκριση στη τελική φάση .Έχασε από τον Λυκοστράτη του Ο.Ε.Α Βέροιας (ΣΤ΄ δημοτικού και το 1ο  φαβορί των αγώνων.
2.- Άνθης  Γεώργιος  (Στ΄δημοτικού) –προπονείται από τον Σεπτέμβριο-  κέρδισε δύο (2) αγώνες  ,έχασε ένα (1) στον όμιλο του οριακά και δεν συνέχισε .
3.- Λισγάρας Γέωργιος (Ε΄δημοτικού)- προπονείται από τον Σεπτέμβριο- κέρδισε τους δύο αγώνες του ομίλου του , πέρασε στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ, όπου ηττήθηκε στον 1ο αγώνα του  οριακά με 3-1  και δεν συνέχισε .
4.- Λισγάρας  Άγγελος  (Β΄δημοτικού ) – προπονείται από τον Σεπτέμβριο και ο πιο μικρός  των αγώνων-  έκανε δύο (2) ήττες από τους αντιπάλους του στο όμιλο και δεν συνέχισε .
Παγκορασίδες
1.- Γκογκάκη  Μαρία  (Ε΄Δημοτικού)  πέρασε από τον όμιλο της με μια (1) νίκη και μια (1) ήττα , έχοντας καλύτερο συντελεστή  σετ  στη  τριπλή ισοβαθμία . Στο νοκ-άουτ επόμενο παιγνίδι έχασε με 3-1 .
2.- Χριστοδούλου Δανάη  (Ε΄δημοτικού)  πέρασε από τον όμιλο της και έφθασε να δώσει τον τελικό αγώνα  για την πρόκριση στη τελική φάση. Έχασε από αθλήτρια της Καρδίτσας (Στ΄Δημοτικού)  με  3-1  και το 4ο  σετ με 15-13 και δεν πήρε την πρόκριση .
Για τους παμπαίδες και παγκορασίδες το αγωνιστικό πρόγραμμα συνεχίζεται το Σάββατο  26 Μαΐου με το ανοικτό τουρνουά  της Θεσσαλονίκης (αξιολογημένο)που διοργανώνεται από την ΕΦΟΕπΑ Βορ.Ελλάδος  και την Κυριακή 27 Μαΐου  στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης των Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα (ΕΑΝΚΙ) με το τουρνουά Δημοτικών Σχολείων  Ν. Ιωαννίνων  που διοργανώνεται από το 7ο-17ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου