Τρίτη 29 Μαΐου 2012

4Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΜΕ 63  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΗΝ  27/5/12 ΤΟ 4Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ .

Την πρώτη χρονιά  οι συμμετοχές είχαν φθάσει τις 22 ,την δεύτερη 25, την τρίτη 27. Για την Κυριακή είχαν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά  77 μαθητές –τριες  από όλα τα Δημοτικά σχολεία του Ν. Ιωαννίνων .
Τελικά έδωσαν το παρόν   εξήντα τρεις (63) στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου . Συγκεκριμένα  34 μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄ τάξης  αποτέλεσαν την 1η κατηγορία και 16 μαθητές  της Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄τάξης αποτέλεσαν την 2η κατηγορία στα αγόρια.Επίσης  7 μαθήτριες  της Ε΄και ΣΤ΄τάξης την 1η κατηγορία  και 6 μαθήτριες  της Α,΄Β΄, Γ΄, και Δ΄τάξης  την 2η κατηγορία στα κορίτσια .Σε όλες τις κατηγορίες  συγκροτήθηκαν αρχικά  όμιλοι  των 4 ή των 3 . Από τους ομίλους  προκρίθηκαν  οι δύο πρώτοι  και στην συνέχεια οι αγώνες ήταν νοκ-άουτ.  Στα 11 τραπέζια που ήταν τοποθετημένα στο κλειστό γυμναστήριο έγιναν εξαιρετικοί αγώνες –με όμορφο θέαμα- τους οποίους χάρηκαν   οι μικροί αθλητές  με τους γονείς ,τις γιαγιάδες και παπούδες να γεμίζουν τις  κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου  και να έχουν αγωνία για την έκβαση των αγώνων. Αποτέλεσμα  μικροί , μεγάλοι να περάσουμε ένα όμορφο Κυριακάτικο  αθλητικό απόγευμα, αφού οι αγώνες ξεκίνησαν την 15.00 και τελείωσαν την 19.00. Συγχαρητήρια  σε όλους τους μαθητές –τριες που συμμετείχαν στο ανωτέρω τουρνουά  για την  αθλητική  τους παιδεία και το ενδιαφέρον τους .Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων κ. ΠΛΕΥΡΗ Γεώργιο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του σχολείου .  Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους αθλητές του συλλόγου  ΑΚΡΙΒΗ Γεώργιο, ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗ Αριστείδη,ΘΩΜΑ Γεώργιο,ΖΩΝΙΟ Πάρι ,ΚΑΡΑΤΖΕΝΗ Γεώργιο ,ΜΑΝΙΑ Αντωνία ,στους διαιτητές κ.ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ Χρυσούλα ,κ.ΚΛΑΔΟ Δημήτριο και ΣΙΧΛΙΜΙΡΗ Βασίλειο και στον προπονητή κ.ΤΟΛΙΔΗ Μιχάλη για τις διαιτησίες που έκαναν σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Σε όλους γενικά που βοήθησαν  με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση του ανωτέρω τουρνουά -.
.Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί  η αξιέπαινη πρωτοβουλία  του συλλόγου Γονέων κ. Κηδεμόνων  του 7ου Δημοτικού Σχολείου  και 4ου Νηπιαγωγείου  να συνεχίσει τον θεσμό του τουρνουά των Δημοτικών Σχολείων και να οργανώσει το 4ο τουρνουά με την συνδρομή  του τοπικού συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Είχε προηγηθεί, αρχές Οκτωβρίου η πρόταση του συλλόγου Γονέων κ. Κηδεμόνων προς τον αθλητικό σύλλογο να διαθέσει προπονητή κάθε Σάββατο για ένα 2-ωρο  για την εκμάθηση του πιγκ-πογκ στους ενδιαφερόμενους μαθητές –τριες του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Σημαντική πρωτοβουλία αφού έδινε την δυνατότητα εκμάθησης-αθλοπαιδιάς  μέσα στο σχολείο και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο. Η ανωτέρω πρόταση υλοποιήθηκε  και ένα σύνολο 25 μαθητών –τριών από τον Οκτώβριο μέχρι τέλη Μαΐου κάθε Σάββατο και για ένα 2-ωρο πήγαιναν  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου -στα δύο τραπέζια πιγκ-πογκ που υπήρχαν για να μάθουν  την τεχνική του αθλήματος  από  τις δύο προπονήτριες-αθλήτριες ΜΑΝΙΑ Αντωνία και ΠΕΡΡΗ Ευτυχία  του τοπικού αθλητικού συλλόγου. Πάντοτε ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις  και η ‘’ψυχή ‘’ της ιδέας ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων κ. Κηδεμόνων κ. ΝΟΥΣΗΣ  Ηλίας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής αλλά και τις περισσότερες φορές ο Πρόεδρος κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Γεώργιος ή κάποιο άλλο μέλος από το Δ.Σ δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον  για τα παιδιά του Σχολείου τους. Βλέποντας το αποτέλεσμα  τώρα που πηγαίνουμε προς το τέλος  της Σχολικής περιόδου διαπιστώνουμε το θετικό αντίκτυπο που είχε στους μαθητές –τριες  η προσπάθεια  αυτή. Έρχονταν τα παιδιά με λαχτάρα  κάθε Σάββατο και έφευγαν ευχαριστημένα . Αυτή ήταν και η επιτυχία .Συγχαρητήρια στο σύλλογο Γονέων κ. Κηδεμόνων  του 7ου Δημοτικού Σχολείου και στις δύο προπονήτριες.
Για την ιστορία  αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων του  4ου τουρνουά για κάθε κατηγορία:
ΜΑΘΗΤΕΣ  Ε΄, ΣΤ΄  τάξης.
1ος .-  ΑΚΡΙΒΗΣ  Πέτρος          Δημοτικό Σχολείο  Σταυρακίου      τάξη  Ε΄
2ος .-  ΛΙΣΓΑΡΑΣ Γεώργιος      Δημοτικό Σχολείο  Κατσικά           τάξη  Ε΄
3ος .-  ΚΙΤΣΗΣ  Θεόδωρος         2ο   Πειραματικό                             τάξη  Ε΄

ΜΑΘΗΤΕΣ   Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄.τάξης.
1ος  .-  ΛΙΣΓΑΡΑΣ  Άγγελος      Δημοτικό σχολείο  Κατσικά           τάξη  Β΄
2ος  .-  ΑΝΘΗΣ  Ελευθέριος       5ο  Δημοτικό Σχολείο                     τάξη  Δ΄
3ος  .-  ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗΣ  Χρήστος   Ιδιωτ.Εκπ.  ‘’  Γένεσις ‘’        τάξη  Β΄

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ  Ε΄, ΣΤ΄ τάξης .
1η  .-  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  Δανάη   2ο  Δημοτικό Σχολείο Ανατολής     τάξη Ε΄
2η   .-  ΓΚΟΓΚΑΚΗ   Μαρία           1ο  Δημοτικό Σχολείο Ανατολής     τάξη Ε΄
3η   .-  ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Μαρία         7ο  Δημοτικό Σχολείο  Ιωαννίνων   τάξη ΣΤ΄

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ  Α΄,Β΄, Γ΄, Δ΄, τάξης.
1η  .-  ΛΑΙΟΥ  Ευγενία                 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων         τάξη Δ΄
2η  .-  ΓΚΟΓΚΑΚΗ   Αλεξάνδρα    1ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής         τάξη Β΄
3η  .-  ΙΩΑΝΝΙΔΗ   Άρια                 Ιδ. Εκπ. Όλγας-Ντότης Οικονόμου   τάξη Β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου