Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

1o Πανηπειρωτικό Ανοικτό Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 .


1o  ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ  ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ  7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 .
.- Ο Αθλητικός σύλλογος ‘’ Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων ‘’  καλεί τους ενήλικες  (Άνδρες-Γυναίκες )  λάτρεις του πιγκ-πογκ, τους ερασιτέχνες  που δεν  έβγαλαν ποτέ δελτίο , ηλικίας 18 ετών και άνω  να συμμετάσχουν  στο ανοικτό τουρνουά  Ανεξαρτήτων αθλητών που θα διεξαχθεί  την 7 Ιουλίου  ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00  στη αίθουσα του
συλλόγου  (συγκρότημα ‘’Εφύρα ‘’) ,έναντι Πανεπιστημιούπολης  στα Ιωάννινα .( μόνο σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής προβλέπεται να γίνει αλλαγή στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων και θα υπάρξει γι’ αυτό ενημέρωση των συμμετεχόντων).
.- Ο κάθε αθλητής  που θα συμμετάσχει θα πρέπει να έχει μαζί την ρακέτα του και να φέρει αθλητική περιβολή. Επίσης όλοι οι παίκτες –παίκτριες  συμμετέχουν  με δική τους ιατρική ευθύνη .
.- Αν υπάρξουν πολλές συμμετοχές  θα υπάρξει κατηγοριοποίηση  δηλ. α) 18-39 ετών η  1η κατηγορία , β) 40-49 ετών η 2η κατηγορία, γ) 50-59 ετών  η 3η κατηγορία και δ) 60-…  ετών η 4η κατηγορία . Όσοι λοιπόν έχουν παίξει πιγκ-πογκ  στο παρελθόν και θέλουν να θυμηθούν  τα παλιά ,ας δηλώσουν  συμμετοχή στο e-mail του συλλόγου  fr.tt.ioan@gmail.com  μέχρι 5/7 ημέρα Πέμπτη , αφού  επικοινωνήσουν  τηλεφωνικά   στο  6976682762  για περισσότερες πληροφορίες .
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ  ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ    ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ   ΠΟΛΗ    ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου