Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΣΟΒΟ 2013


ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ     ΜΕΤΣΟΒΟ 2013

.- Στο πανέμορφο Μέτσοβο  για 1η φορά θα διεξαχθεί  φέτος  στις 13 και 14 Απριλίου το Ανοικτό Πανελλήνιο τουρνουά   επιτραπέζιας αντισφαίρισης  στις κατηγορίες  Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων- Παγκορασίδων .Οι αγώνες θα διεξαχθούν  στο Δημοτικό κλειστό  γυμναστήριο Μετσόβου . Το ανωτέρω Πανελλήνιο  τουρνουά  διοργανώνει η  Ε.Φ.Ο.Επ.Α –Τοπική επιτροπή Β. Ελλάδος σε συνεργασία  με το Δήμο Μετσόβου.  Το τουρνουά  Μετσόβου είναι αξιολογημένο και
τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι αθλητές-τριες θα μετρήσουν στον ατομικό  πίνακα αξιολόγησης τους  και αυτό προσδίδει σημαντικό  κίνητρο για την συμμετοχή τους . Η προσέλευση ήδη είναι μεγάλη ,ο αριθμός των συμμετοχών έχει φτάσει τις 115 ,από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδος ,ενώ συνεχίζονται ακόμη οι δηλώσεις. Από τα θεαματικότερα  αθλήματα  το πιγκ-πογκ , σίγουρα θα προσφέρει  πλούσιο θέαμα σε όποιον παρακολουθήσει τους αγώνες ,καθόσον θα αγωνισθούν σπουδαίοι αθλητές στο εν λόγω τουρνουά. Από τον τοπικό σύλλογο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της πόλης μας θα υπάρξουν επίσης συμμετοχές  με μεγάλες πιθανότητες διάκρισης.
Το πρόγραμμα των αγώνων  έχει ως εξής :
Σάββατο  13/4/2013  Προκριματική φάση , Ώρα έναρξης: 09.30  μέχρι 19.00.
Κυριακή  14/4/2013  Τελική  φάση ,  Ώρα έναρξης :   10.00  μέχρι 14.00.

.- Στο Νομό Ιωαννίνων  το τουρνουά Μετσόβου είναι η 2η μεγάλη διοργάνωση  που καθιερώνεται ,αφού το τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου του 2012 διεξήχθη με επιτυχία -για 1η φορά επίσης- ,στα Ιωάννινα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, το Ανοικτό Πανελλήνιο τουρνουά ανεξαρτήτων αθλητών -(χωρίς δελτίο) –άνω των 18 με συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών , του τοπικού αθλητικού συλλόγου ΦΕΑ Ιωαννίνων και της Ομοσπονδίας (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) .Οι ανωτέρω δύο διοργανώσεις  δείχνουν την πρόοδο και την δυναμική του αθλήματος στη περιοχή μας. Η δημοφιλία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης  -5η στις προτιμήσεις των νέων σύμφωνα με έρευνα του ΤΕΦΑΑ Αθηνών – αλλά και η έντονη δραστηριοποίηση του τοπικού αθλητικού συλλόγου εδώ και επτά (7) χρόνια στη πόλη μας έχει φέρει σημαντική άνθηση του πιγκ-πογκ στα Ιωάννινα και έχει αγκαλιασθεί από τους λάτρεις γενικότερα του αθλητισμού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου